Kyolic Q10 60kaps

49,50 €
−60 %

19,90 €

Kuvaus

MAAILMAN TUTKITUIN VALKOSIPULIYHDISTE + MAAILMAN TUTKITUIN UBIKINONIYHDISTE

Kyolic Q10 on erittäin monipuolisesti sydämesi hyvinvointia tukeva yhdistelmä maailman tutkituinta valkosipuliuutetta, Aged Garlic Extract™ (AGE) ja ubikinonia.

AGE-valkosipuliuutteen terveysvaikutuksia kartoittavista tutkimuksista on julkaistu yli 750 tieteellistä artikkelia. AGE ylläpitää sydänterveyttäsi sekä edistää stressin sietokykyäsi. AGE:lla on lisäksi tärkeä homokysteiinitasoja normalisoiva vaikutus. Kohonneet homokysteiiniarvot näyttävät olevan sydän- ja verisuonitautien riskitekijä.

Kyolic Q10 sisältää myös vahvan annoksen maailman tutkituinta ja puhtainta Kaneka Q10® ubikinonia, joka on muodoltaan identtistä elimistömme itse tuottaman ubikinonin kanssa, joten se on siksi elimistömme helpoimmin hyödynnettävissä. Ubikinonilisä onkin eduksi kaikille kolesterolilääkkeitä käyttäville, sillä kyseinen lääkitys kuluttaa elimistön omia ubikinonivarastoja.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Kylmäkypsytetty valkosipuliuute Aged Garlic Extract, kapselin kuori liivate, ubikinoni, täyteaine selluloosajauhe, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.
Käyttörajoitukset
parasta ennen 06-2021
Annostus
1 kapseli päivässä. Kapselin kuorilo sisältää liivatetta. Kapselin sisältö on 100% kasviperäinen. Kapselin voi halutessaan avata ja nauttia jauheen sellaisenaan ilman kuoriloita. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa eikä sokeria
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.