OmniVegan® Jodi 225 μg 90kaps

OmniVegan® Jodi 225 μg 90kaps

Kuvaus

OmniVegan® Jodi

Jodi edistää kilpirauhasen ja hermoston normaalia toimintaa ja riittävä jodin määrä on erityisen tärkeää kilpirauhasen toiminnalle. Lisäksi jodi on tärkeä ihon hyvinvoinnille. Moni suomalainen saa liian vähän jodia ravinnosta ja vegaanisen ruokavalion kannalta jodi on ongelmallinen ravintoaine, sillä vegaanisissa elintarvikkeissa sitä ei juurikaan esiinny. Vain jodioitu ruokasuola ja merilevät toimivat merkittävinä jodin lähteinä. Tämän takia vegaanista ruokavaliota noudattaville suositellaan jodia sisältävän ravintolisän käyttöä.OmniVegan® Jodi on vahva ja hyvin imeytyvä jodivalmiste. Yksi kapseli sisältää 225 μg jodia. Jodi saadaan luomulaatuisesta merilevästä (Ascophyllum nodosum). Merilevän puhtaus on varmistettu eräkohtaisesti; valmiste on turvallinen, laadukas ja korkealaatuinen ravintolisä suomalaisten hyvinvointia turvaamaan.

• Hermostolle, kilpirauhaselle ja iholle
• Yhdessä tabletissa 225 µg jodia
• Jodi saadaan luomulaatuisesta merilevästä (Ascophyllum nodosum), merilevän puhtaus varmistetaan eräkohtaisesti
• 100 % vegaaninen. – The Vegan Societyn hyväksymä valmiste

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Jodi saadaan luomulaatuisesta merilevästä (Ascophyllum nodosum). Merilevän puhtaus on varmistettu eräkohtaisesti; valmiste on turvallinen, laadukas ja korkealaatuinen ravintolisä suomalaisten hyvinvointia turvaamaan.
Käyttörajoitukset
Ei suositella kilpirauhassairauksista kärsiville
Annostus
1 kapseli päivässä.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.