Otosan Nasal Spray Forte Nenäsumute 30ml

Kuvaus

Otosan Nasal Spray Forte on tehokas nenäsumute, joka syväpuhdistaa nenäontelot ja vähentää turvotusta, tulehdusta ja infektioiden esiintymistä.

Ja mikä parasta, tämä kaikki tapahtuu luonnonmukaisin keinoin ilman koukuttavia haittavaikutuksia. Mustaherukkauutteen, merivesitiivisteen, aloe veran, alppimännyn, teepuuöljyn ja sitruunan yhdistelmä puhdistaa sekä hoivaa kuonon kuin kuonon.

Jätä siis tylyt hyvästit nuhalle ja pakonomaiselle nenäsuihkeen pitkäaikaiskäytölle!

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Mustaherukkauutteen, merivesitiivisteen, aloe veran, alppimännyn, teepuuöljyn ja sitruunan yhdistelmä puhdistaa sekä hoivaa kuonon kuin kuonon
Käyttörajoitukset
VAROITUKSET JA VAROTOIMET. Käytetään huoneenlämmössä (20°C-25°C). Älä altista pulloa kuumuudelle. Ei saa käyttää alle 12-vuotiailla lapsilla. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä joutumista silmiin. Vältä tuotteen käyttämistä, mikäli olet yliherkkä jollekin tuotteen sisältämälle ainesosalle. Älä käytä tuotetta mikäli olet yliherkkä tai allerginen äyriäisille ja / tai nilviäisille. Ei saa niellä. Älä käytä muuhun, kuin edellä mainittuihin käyttötarkoitukseen ja vain ohjeiden mukaisesti. Pullo on ehdottomasti vain henkilökohtaiseen käyttöön, saattaa levittää infektioita. Nykytiedon mukaan Otosan® Nasal Spray Forte aineosien ei tiedetä aiheuttaneen sivuvaikutuksia käytettäessä raskauden tai imetyksen aikana. Jos haittavaikutuksia ilmenee, tulee hoito keskeyttää.
Annostus
1-2 suihketta/sierain korkeintaan 4 kertaa päivässä