Probiootti Immuno 60kaps

Probiootti Immuno 60kaps

21,90 €
−32 %

15,00 €

Kuvaus

Monipuolisesti maitohappobakteereita + C ja D vastustuskyvylle*Probiootti Immuno toimii hyvänä tukena silloin, kun vastustuskyky on koetuksella. Tuote sisältää neljän tutkitun maitohappobakteerikannan yhdistelmän. Maitohappobakteerien lisäksi tuotteessa on C- ja D-vitamiineja, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Probiootti Immuno sopii käyttöön jatkuvasti tai kuuriluonteisesti silloin, kun on tarve tukea puolustusjärjestelmän toimintaa. Kapseli on helppo niellä, ja tarvittaessa sen voi myös avata ja tyhjentää kylmän tai haalean ruoan joukkoon. Tuotteella on Valmistettu Suomessa -avainlipputunnus.

*C- ja D-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Natriumaskorbaatti sakeuttamisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) (kapselin kuori) kalsiumkarbonaatti maltodekstriini täyteaine (mikrokiteinen selluloosa) maitohappobakteerivalmiste (L. acidophilus, L. paracasei, L. rhamnosus GG, B. lactis Bb-12) paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat) kolekalsiferoli.
Käyttörajoitukset
Ei tunneta. Nautitaan vähintään tunti eri aikaan kuin lääkkeet.
Annostus
1 – 2 kapselia päivässä. Paras vaikutus saavutetaan nauttimalla kapseli tyhjään mahaan.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.