Tri Tolosen Carnosin Forte 400mg 60tabl

Kuvaus

Alkuperäinen karnosiinitabletti! Tri Tolonen Carnosin Forte 400 mg -tableteista karnosiini vapautuu hitaasti, vasta ohutsuolessa, jossa se imeytyy. Valmiste sisältää karnosiinin lisäksi E-vitamiinia ja sinkkiä. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Sinkki edistäää normaalia proteiinisynteesiä.


Mitä karnosiini on? Karnosiini on luonnossa esiintyvä kahden aminohapon alaniinin ja histidiinin muodostama dipeptidi. Se löytyi lihaksesta Venäjällä jo vuonna 1900, ja sitä on käytetty lisäravinteena 1930-luvulta alkaen, mutta vasta viime vuosina sen monia biologisia vaikutuksia on alettu ymmärtää, kun ainetta on tutkittu tieteellisesti monissa eri maissa, niin idässä kuin lännessä.

Arvostetuissa tiedelehdissä julkaistut tutkimukset ovat osoittaneet, että karnosiini on tehokas universaali antioksidantti ja paljon enemmänkin. Karnosiini ehkäisee solujen vanhenemista suojaamalla kromosomien telomeerejä ja DNA:ta. Superantioksidantti Karnosiini on yksi tehokkaimmista ja monipuolisimmista tunnetuista antioksidanteista. Karnosiini toimii myös synergisesti muiden antioksidanttien kuten sinkin ja E-vitamiinin kanssa täydentäen niiden antioksidatiivista vaikutusta soluissa. Karnosiinin nauttiminen auttaa kudosten muiden antioksidanttien säilymistä, koska sitä kuluu vähemmän hapetusstressissä.

Karnosiinia ei voi yliannostella, sillä jos sitä tulee enemmän kuin elimistö "hyväksyy", se vähentää automaattisesti sisäistä karnosiinin tuotantoaan. Karnosiini on elimistön oma sisäinen antioksidantti. Se ei ole elimistölle vieras molekyyli.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
L-karnosiini 49%, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), stabilointiaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahapot, rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisen estoaine (piidioksidi), DL-alfa-tokoferoliasetaatti 4%, sinkkioksidi 0,8%.
Annostus
Suositeltu vuorokausiannos 1-2 tabl. sisältää L-karnosiinia 400-800mg E-vitamiinia 10-20mg (83-167%*) Sinkkiä/Zink 5-10mg (50-100%*) *vuorokautisen saannin vertailuarvosta Gluteeniton, Laktoositon, Soijaton ja Hiivaton
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.