Argisan 60tabl

25,90 €
(1 g = 0,35 €)

Kuvaus

Voimaa lihaksille, typpioksidin tuotantoon, sydämelle, verisuonistolle ja lihaksille sekä seksuaalista kykyä ja halua edistämään.


Ravintolisä, joka lisää typpioksidin tuotantoa. Valmiste on hyväksi erityisesti sydämelle, verisuonistolle ja lihaksille sekä seksuaalista kykyä ja halua edistämään.

Arginiini on aminohappo, joka edistää typpioksidin tuotantoa elimistössä. Typpioksidilla on merkittävä tehtävä verenkierrossa, sillä se toimii elintoimintoja säätelevänä välittäjäaineena; se mm. laajentaa verisuonia, mikä on välttämätöntä kudostenhapensaannin turvaamiseksi rasituksen yhteydessä (esim. urheilijat).
Arginiini on tärkeää lihasten energiantuotannolle sekä sydämen ja verisuoniston hyvinvoinnille. Arginiini myös ylläpitää hyvää vastustuskykyä.

Arginiinia ja siitä muodostuvaa typpioksidia pidetään myös tärkeinä tekijöinä sekä miehen että naisen seksuaalitoimintojen kannalta. Miehillä typpioksidin on todettu olevan keskeinen välittäjäaine erektion muodostumisessa ja ylläpidossa. Naisilla arginiini ja typpioksidi vaikuttavat aivojen hypotalamuksessa seksuaalisen halun muodostumiseen sekä sukupuolielinten verenkierron säätelyyn.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
L-arginiinihydrokloridi, Paakkuuntumisenestoaineet E 460, E 463, Pintakäsittelyaine E 470b
Käyttörajoitukset
Ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä kasvuikäisille.
Annostus
1-3 tablettia päivässä nesteen kera tyhjään vatsaan. Vuorokausiannos 1-3 tabl. sisältää: L-arginiinihydrokloridia 1000-3000 mg, josta arginiinia 830-2490 mg
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.