Baba de Caracol Regenerating Cream 100ml

44,90 €
−16 %
37,90 €
(1 ml = 0,38 €)

Kuvaus

”ETANAVOITEIDEN” KLASSIKKO!


Etanaseerumin teho huomattiin aikoinaan sattumalta, kun Etelä-Amerikassa syötäväksi kasvatettuja etanoita käsittelevät työntekijät huomasivat käsiensä ihon olevan poikkeuksellisen pehmeää ja hyväkuntoista. Etanoiden erittämää seerumia alettiin tutkia, ja sen huomattiin sisältävän ainutlaatuisia yhdisteitä ja ravinteita, jotka auttavat etanaa pitämään pintansa kosteana ja korjaamaan vaurioita nopeasti. Etanoiden todettiin siis olevan arvokkaampia elävinä!Ihmisen iholla etanaseerumilla on samankaltaisia vaikutuksia. Sen aineet tukevat ihon omaa uudistumisprosessia, pitävät sen kimmoisana ja auttavat korjaamaan vaurioita, kuten arpia, epätasaisuutta ja pigmenttimuutoksia.Natura Median Baba de Caracol-tuotteissa käytettävällä etanaseerumilla on sertifikaatti, joka takaa etanoiden eettisen ja hellävaraisen kohtelun. Seerumin keräämisessä etanoita ei siis vahingoiteta. Kaikki etanaseerumia sisältävät tuotteemme valmistetaan Espanjassa ja viimeistellään sekä pakataan Suomessa.
Kaikille ihoalueille - kaikille ihotyypeille
br> Voidetta käytetään seuraavissa tapauksissa: Lisäämään ihon kimmoisuutta ja uudistumista, ehkäisemään ryppyjä ja juonteita, eliminoimaan auringon aiheuttamia ihon vanhenemismuutoksia, ehkäisemään aknea ja ihotulehduksia, häivyttämään aknen jättämiä jälkiä, edistämään haavojen paranemista, ehkäisemään arpien muodostumista, häivyttämään ihon venymis- ja raskausarpia, uudistamaan ihoa ja korjaamaan selluliittivaurioita. Voidetta voi käyttää joko ainoastaan kasvoihin tai haluttuun ihoalueeseen, mutta se sopii myös koko keholle. Fyysinen ja kemiallinen analyysi on osoittanut, että koostumus vastaa ihmisen ihon tarpeita ja sisältää seuraavat faktorit:

1. Luonnollinen allantoiini-tekijä: Tämä ei ole sama kuin synteettinen allantoiini, jota voiteisiin lisätään, vaan juuri se aine, mikä tekee ihon uudistumisen mahdolliseksi ja häivyttää arpikudosta niin, että sen tilalle tulee uutta ihoa, haavat paranevat nopeasti, eikä niistä jää arpia.

2. Luonnolliset glukoproteiinit, aminohapot ja koentsyymit sekä bioaktiiviset, luonnolliset vitamiinipitoiset yhdisteet: Nämä ovat uudistumaan pyrkivien ihosolujen täyttä ravintoa. Etanan "maidossa" ne ovat sitoutuneena sellaisiin aineosiin, jotka mahdollistavat niiden imeytymisen suoraan soluihin. Tuloksena on raikas ja pehmeä iho.

3. Luonnollinen kollageeni ja luonnollinen elastiini: Nämä aineosat muodostavat suurimman osuuden ihmisenkin ihon sidekudoksesta.

4. Luonnollinen glykolihappo: Tämä mahdollistaa ihon kuoriutumisen ja kuolleiden solujen poistumisen. Kuolleet solut ovat ihon päällimmäisenä kerroksena, jonka paksuus saa ihon ryppyilemään ja tekee juonteita.


Vaikuttavat aineet ovat sitoutuneet liposomeihin eli pieniin öljypallosiin, jotka koostuvat samanlaisista pintalipideistä kuin solukalvotkin. Siksi vaikuttavat aineet menevät suoraan soluihin oikeassa suhteessa ja ovat valmiina solun tarpeisiin sen uudistuessa.

"Etanamaidon" ensitutkimuksista valmiiseen tuotteeseen meni 15 vuotta. Ensimmäiset voiteet tulivat markkinoille vuonna 1995, jolloin kysyntä osoittautui niin valtavaksi, että raaka-ainetta ei riittänyt Eurooppaan vietäväksi. Etanatarhoja on sen jälkeen perustettu useampiin muihinkin Etelä-Amerikkalaisiin maihin. Kolumbiaan on perustettu yhdistys joka kerää pienten tarhaajien toimittamat raaka-aineet yhteen ja toimittaa sitten tuotteet eteenpäin. Näin kaikki voivat hyötyä tutkimuksista. Vasta vuonna 2002 ja sen jälkeen etanavoiteita on voinut ostaa myös Englannista, Japanista ja Espanjasta. Vaikka tarhakotilo on hidas liikkuja, sen seerumista tehdyt tuotteet ovat kaupan hyllylle tultuaan liikkuneet nopeasti.

Tarhakotilon maitomainen erite on erittäin kallista. Se lypsetään käsin pieneen pipettiin. Koska tarhakotilo on eritteensä ansiosta arvokkaampi elävänä kuin syötynä, niitä kohdellaan hyvin. Aikaisemmin niitä pidettiin tuholaisina, koska ne syövät puutarhakasveja. Nyt ne elävät kuin ruhtinaat ja saavat popsia entisten puutarhaviljelijöiden tuotteita mielin määrin. Kun etanavoide tuli Etelä-Amerikan markkinoille vuonna 1995, vastaanotto oli ennen näkemätön. Vaikka "etanamaito" on saanut hyvin vähän julkisuutta, kysyntä on edennyt valtavin harppauksin, ja sen tyydyttäminen on ollut suuren organisaatiotyön takana. Kaikki raaka-aine, mitä on onnistuttu tuottamaan, on myyty saman tien. Raaka-aineiden tilaajat joutuvat tekemään varauksensa vuosiksi eteenpäin. Valmiiden tuotteiden hinnat vaihtelevat suuresti vaikuttavan aineen pitoisuuksien mukaan, mutta keskimääräinen raaka-aineen hinta on noin euro millilitraa kohti.


Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, AQUA, GLYCERIN, ISONONYL ISONONANOATE, SNAIL SECRETION FILTRATE (HELIX ASPERSA), GLYCERYL STEARATE SE, CETEARETH-12, CETEARYL ALCOHOL, STEARIC ACID, GLYCERYL CAPRYLATE, ISOPROPYL MYRISTRATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CETEARETH-20, DECYL OLEATE, RETINOL PALMITATE, GLYCOLIC ACID, LACTIC ACID, TARTARIC ACID, CITRIC ACID, MALIC ACID, SOLUBLE COLLAGEN, HYDROLIZED ELASTIN, UBIQUINONE, ALANTOIN, CYCLOPENTASILOXANE, CARBOMER, OZOKERITE, PEG/PPG-14/4 DIMETHICONE, TOCOPHERYL ACETATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, MALTODEXTRIN, SODIUM PHYTATE, PARFUM
Annostus
Baba de Caracol Regenerating Cream on koostumukseltaan ravitsevaa ja helposti levittyvää.