Bertil´s C-vitamiini 250mg 100tabl

Kuvaus

Kotimaiset bertil’s C-vitamiinipurutabletit sisältävät C-vitamiinia maukkaassa muodossa. Ruusunmarjalla, mustaherukalla ja vadelmalla maustetut tabletit maistuvat koko perheelle. Kiva maku innostaa käyttämään tuotetta säännöllisesti ja takaa sille siten parhaat mahdolliset terveysvaikutukset.

C-vitamiini on tunnettu pirteysvitamiini, joka vähentää väsymystä ja edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa. Se on lisäksi tunnettu antioksidantti sekä välttämätön vitamiini mm. ihon kimmoisuudelle ja luustolle tärkeän kollageenin muodostumiseen.

bertil’s C-vitamiinipurutabletit valmistetaan bertil´s healthin tehtaalla Pietarsaaressa. bertil’s -tuotesarjaan kuuluu laaja valikoima yksittäisiä hivenaineita, vitamiineja ja eri käyttötarkoituksiin valmiiksi laadittuja yhdistelmätuotteita. bertil´s health on valmistanut Acerola C -tabletteja yli 30 vuoden ajan. Nyt tuotetta on vahvistettu ja se on liitetty osaksi bertil’s -sarjaa.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
sakkaroosi, L-askorbiinihappo 30% (ei-EU), täyteaine selluloosajauhe, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, ruusumarjajauhe, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, maketusaine stevioliglykosidit, luontainen mustaherukka- ja vadelma-aromi.
Annostus
Aikuisille ja yli 3-vuotiaille 1-2 tablettia päivässä. bertil’s C-vitamiini on laktoositon, gluteeniton eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.