Bio-Qinon® Active Q10 30 mg 150+30kaps

OVH46,90 €
−4 %
44,90 €

Kuvaus

Bio-Qinon Q10 – ubikinonia ja B2-vitamiinia


Koentsyymi Q10 (tai vain Q10) tunnetaan myös nimellä ubikinoni (ubi on latinaa ja tarkoittaa kaikkialla). Ubikinoni on vitamiinin kaltainen aine, jota on useissa eri ruuissa kuten sisäelimissä, lihassa, sillissä, soijassa ja sardiineissa. Keho pystyy tuottamaan ubikinonia myös itse. Maksassa tapahtuva prosessi hidastuu vanhenemisen myötä, lisäksi voimakas fyysinen harjoittelu tyhjentää kehon ubikinonivarastoja. Asiantuntijoiden mukaan kehon ubikinonipitoisuudet ovat huipussaan 20–25-vuotiaana, jonka jälkeen ne alkavat laskea. Ei ole pystytty selvittämään tarkasti, kuinka paljon saamme ubikinonia ruuastamme, mutta sen on arvioitu olevan noin 5–20 milligrammaa päivittäin. Kehon oma varasto sisältää noin 1–1,5 grammaa ubikinonia. Korkeimmat pitoisuudet ovat sydämessä, maksassa ja munuaisissa.

100% luonnollinen ubikinoni (koentsyymi Q10)

Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti.


Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Soijaöljy (osittain kovetettu), kapselinkuori (liivate), kosteudensäilyttäjä (glyseroli) ubikinoni, hapettumisenestoaine (d-alfa-tokoferoli), B2-vitamiini (riboflaviini), värit (rautaoksidi ja riboflaviini).
Käyttörajoitukset
Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Annostus
1-6 kapselia päivässä, mieluiten ruokailujen yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. 100-600 %*
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.