Bioteekin Hainrusto - Vihersimpukka 160kaps

Kuvaus

Suomalaisten kestosuosikki!Raskas tai yksipuolinen työ sekä kuntoilu, urheilu ja ylipaino voivat asettaa haasteita liikkumiselle. Ikääntyminen ja perintötekijät vaativat veronsa. Nivelruston rakennusaineita ja nivelten voiteluun tarvittavia luonnonaineita saadaan vihersimpukan lihasta ja rustokalojen tukirangasta. Hainrusto+Vihersimpukka -kapseleiden raaka-aineet saadaan vastuullisesti pyydettyjen, ei-uhanalaisten hailajien tukirangasta sekä viljellyn vihersimpukan (Perna canaliculus) lihasta. Hainrustouute tekee valmisteesta erityisen tehokkaan.

VINKKI: Super Kurkumiinia tai inkivääri- ja piivalmisteita voi tarvittaessa käyttää samanaikaisesti tämän tuotteen kanssa

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Pakastekuivattu vihersimpukkajauhe Hainrustouute Pakastekuivattu hainrustojauhe Liivate (kapseli, farmaseuttinen laatu) Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi) Väri (titaanidioksidi)
Käyttörajoitukset
Hainrustolla ei ole todettu sivuvaikutuksia, mutta varmuussyistä sitä ei suositella raskauden aikana eikä kasvaville lapsille, ei myöskään suurista leikkauksista toipuville potilaille. Ei suositella kala- tai äyriäisallergisille.
Annostus
2–4 kapselia päivässä; niellään kokonaisina veden kera. Suositellaan säännöllistä käyttöä. Vaikutus alkaa muutaman viikon kuluessa ja vastaavasti jatkuu pitkään. Gluteeniton, maidoton, laktoositon.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.