Bioteekin Probiootti Plus 100kaps

18,90 €
(1 g = 0,46 €)

Kuvaus

Suosikki jo 15 vuotta! Probiootti Plus maitohappobakteeri tuo tasapainoa elämään. Tuote on kehitetty Suomen johtavien probioottiasiantuntijoiden kanssa. Se sisältää neljä tutkittua, toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa. Lisäksi siinä on bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita. Probiootti Plus sopii käytettäväksi päivittäin tai kuuriluontoisesti ja soveltuu koko perheelle. Tuotteen kapselikuorilo on kasviperäistä eikä valmisteessa ole käytetty muitakaan eläinperäisiä ainesosia. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan


Yksi kapseli sisältää 2,1 miljardia terveyttä edistävää bakteeria.
Inuliini ja glukoosimonohydraatti tehostavat bakteerien toimintaa. Kalsiumkarbonaatti auttaa bakteereiden selviämistä suolistossa ja lisää päivittäistä kalsiumin saantia.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
1 kaps. Maitohappo- ja bifidobakteerit* 2,1 mrd. kpl * Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium lactis Bb-12. Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli) Maltodekstriini Kalsiumkarbonaatti Inuliini (sikurinjuuresta) Maitohappobakteerivalmiste Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa) Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi) Mannoosi Vegaaninen
Käyttörajoitukset
Ei tiedossa. Nautitaan vähintään tunti eri aikaan kuin lääkkeet.
Annostus
1 kapseli päivässä, tarvittaessa annostuksen voi kasvattaa 3 kapseliin päivässä. Paras vaikutus saavutetaan nauttimalla kapseli tyhjään vatsaan. Kapselit niellään kokonaisina veden kera tai voidaan avata.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.