Bioteekin Super-B 60kaps

18,50 €
(1 g = 0,44 €)

Kuvaus

Hyvin imeytyvä ja vahva uuden sukupolven B-vitamiinivalmiste!Super-B -valmisteessa on vahvat pitoisuudet kaikkia B-vitamiineja, ja niistä osa on elimistön paremmin hyväksikäytettävässä muodossa. Näistä syistä Super-B on erityisen tehokas B-vitamiinivalmiste. Se sopii sekä jatkuvaan käyttöön että satunnaiseen käyttöön, ja sen ainesosat auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Vaikka monet B-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä, Super-B:n voi nauttia myös illalla.
B-vitamiinit ahertavat joka puolella kehoa. Niitä tarvitaan tuottamaan energiaa, tukemaan hermoston toimintaa, rakentamaan valkuaisaineita, huoltamaan hermostoa ja hormonitoimintaa (B6-vitamiini), muodostamaan verisoluja (B6- ja B12-vitamiinit) sekä lukuisissa muissa kehon toiminnoissa. Esimerkiksi B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistävät normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. Riboflaviini (B2), pantoteenihappo ja biotiini taas mm. edistävät limakalvojen ja ihon hyvinvointia. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja siksi niitä tarvitaan päivittäin. B-vitamiineja on runsaasti täysjyväviljassa, myös liha ja maitotaloustuotteet ovat hyviä B-vitamiinin lähteitä ravinnossamme.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Koliinisitraatti Liivate (kapseli, farmaseuttinen laatu) Tiamiinihydrokloridi Kalsium-D-pantotenaatti Riboflaviini Inositoli Pyridoksiinihydrokloridi Syanokobalamiini Nikotiiniamidi Nikotiinihappo Para-aminobentsoehappo (PABA) Paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat) Pyridoksaali-5’-fosfaatti Metyylikobalamiini D-biotiini Foolihappo
Käyttörajoitukset
Ei tiedossa.
Annostus
Yksi kapseli päivässä; niellään kokonaisena veden kera. Valmisteen sisältämä niasiini voi aiheuttaa ohimenevää ihon punoitusta pian käytön jälkeen. Gluteeniton, laktoositon, maidoton.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.