Bioteekin Super B12 90 imeskelytabl.

17,90 €
0 %
17,90 €

Kuvaus

Muistille ja hermostolle

Super B12-vitamiini sisältää yhdessä tabletissa 1000 µg B-12-vitamiinia. B12-vitamiini on metyylikobalamiinimuodossa, joka on tehokas ja hyvin imeytyvä sekä elimiston helposti hyväksikäytettävä muoto. B12-vitamiini on tärkeä hermoston toiminnassa sekä punasolujen muodostuksessa. Sitä tarvitaan myös normaalin vastustuskyvyn ylläpitämisessä sekä energia-aineenvaihdunnassa ja solujen uusiutumisessa. B12-vitamiinin käyttöä ravintolisänä suositellaan erityisesti vanhuksille ja vain kasvisruokaa nauttiville. B12-vitamiinia ei ole kasvikunnan tuotteissa ja siksi vegaanien on syytä täydentää sillä ravintoaan. Myös ikäihmisten on hyvä huolehtia riittävästä B12-vitamiinin saamisesta.
*B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Makeutusaine (ksylitoli) täyteaine (mikrokiteinen selluloosa) luontainen vadelma-aromi paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat) B12-vitamiini (metyylikobalamiini
Käyttörajoitukset
Ei tiedossa
Annostus
Yksi imeskelytabletti päivässä. Vadelmanmakuisen tabletin voi imeskellä, pureskella tai niellä. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.