Bioteekin Super Biotiini 90tabl

Kuvaus

Ihon ja hiusten hyvinvoinnille!

Super Biotiini -valmiste on varma valinta, kun haluat kauniit hiukset, vahvat kynnet ja hehkeän ihon! Super Biotiinissa on vahva annos biotiinia, tuotteessa on myös metioniinia. Biotiinia kutsutaan myös H-vitamiiniksi. H-kirjain tulee saksan ihoa tarkoittavasta sanasta Haut. Biotiini on vesiliukoinen vitamiini, joka on erityisen tärkeä hiusten ja ihon hyvinvoinnille. Se osallistuu myös energia-aineenvaihduntaan ja edistää hermoston normaalia toimintaa. Biotiinilla on myös merkittävä rooli limakalvojen hyvinvoinnille. Metioniini on rikkipitoinen aminohappo, joka osallistuu keratiinin muodostukseen.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Täyteaineet (mikrokristallinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti) L-metioniini D-biotiini Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi)
Käyttörajoitukset
Ei tiedossa.
Annostus
Yksi tabletti päivässä. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Maidoton, laktoositon, liivatteeton.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.