Bioteekin Super-C 100tabl

16,00 €
(1 g = 0,18 €)

Kuvaus

C-vitamiinia parhaimmillaan!Super C-vitamiini sisältää patentoitua C-vitamiiniyhdistettä, jossa on mukana rasvaliukoisia osasia ja bioflavonoideja. Tämä monipuolinen koostumus parantaa C-vitamiinin biologista hyväksikäytettävyyttä, nopeuttaen sen imeytymistä ja pidentäen sen pysymistä elimistössä.
C-vitamiini on tärkeä antioksidantti eli se suojaa kehon soluja hapettumiselta. Se on tarpeellinen myös immuunipuolustukselle sekä kollageenin muodostumiselle. C-vitamiini auttaa vähentämään uupumusta ja väsymystä, ja se edistää normaaleja psykologisia toimintoja. Lisäksi C-vitamiini auttaa raudan imeytymisessä. Esimerkiksi runsas liikunta voi lisätä C-vitamiinin tarvetta. Vesiliukoisena vitamiinina tarvitsemme C-vitamiinia päivittäin.Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
C-vitamiinivalmiste PureWay-C® L-askorbiinihappo sitrusbioflavonoidit kasvirasvahapot Täyteaineet dikalsiumfosfaatti mikrokiteinen selluloosa Paakkuuntumisenestoaine kasvirasvahappojen magnesiumsuolat
Käyttörajoitukset
Ei tiedossa.
Annostus
Yksi tabletti päivässä, niellään kokonaisena veden kera. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivateeton. Ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.