Bioteekin Super-D 100 mikrog. 60kaps

Kuvaus

SUPER D-VITAMIINI, 100 MIKROG.

Hyvin imeytyvä ja vahva D-vitamiini pellavansiemenöljyssä.Super D-vitamiini 100 mikrogrammaa (µg) on vahva D-vitamiini valmiste pellavasiemenöljyssä. Pellavansiemenöljy edistää rasvaliukoisen D-vitamiinin imeytymistä.
D-vitamiini on monivaikutteinen vitamiini, ja se liitetään perinteisesti lujaan luustoon ja aurinkoon. D-vitamiini onkin tärkeä luustolle, sillä se edistää kalsiumin aineenvaihduntaa ja kalsiumin kiinnittymistä luustoon. D-vitamiini tukee myös vastustuskykyä ja lihasten toimintaa. Lisäksi D-vitamiini tukee solujen uudistumista, sillä se osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Auringonvalon vaikutuksesta iholla muodostuu D-vitamiinia, mutta Suomen olosuhteissa näin tapahtuu vain kesäkuukausina. Lisäksi vaatetus ja aurinkovoiteiden käyttö voivat vähentää D-vitamiinin muodostumista. Tästä syystä on jokaisen tärkeää huolehtia riittävästä D-vitamiinin saannista. Lisäksi D-vitamiinilisää suositellaan ympärivuotisesti erityisesti lapsille ja nuorille, ikäihmisille ja raskaana oleville.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Kalanmaksaöljy, liivate, kosteudensäilyttäjä (kasviperäinen glyseroli), vesi, kolekalsiferoli.
Käyttörajoitukset
Ei tiedossa. D-vitamiinin pitkäaikaisen saannin ei suositella ylittävän aikuisilla 100 μg, lapsilla 25 μg, ilman D-vitamiinitasojen seurantaa.
Annostus
Yksi kapseli päivässä, niellään kokonaisena veden kera. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton ja soijaton.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.