Bioteekin Super-D 50 mikrog. 100+25kaps

Kuvaus

Kalanmaksaöljyssä oleva vahva ja luonnollinen D-vitamiini luustolle, lihaksille ja vastustuskykyyn.

Super D-vitamiini -kapseleissa on D3-vitamiinia 50 mikrogrammaa kalanmaksaöljyssä. Kalanmaksaöljy on luontaisin kantaja D-vitamiinille, sillä öljy edistää rasvaliukoisen vitamiinin imeytymistä. Valmisteen D-vitamiinin imeytyminen on siis omaa luokkaansa. Vahva vaihtoehto!
D-vitamiini on monivaikutteinen vitamiini, ja se liitetään perinteisesti lujaan luustoon ja aurinkoon. D-vitamiini on tärkeä luustolle, sillä se edistää kalsiumin aineenvaihduntaa ja kalsiumin kiinnittymistä luustoon. D-vitamiini tukee myös vastustuskykyä ja lihasten toimintaa.
Lisäksi D-vitamiini tukee solujen uudistumista, sillä se osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Auringonvalon vaikutuksesta iholla muodostuu D-vitamiinia, mutta Suomen olosuhteissa näin tapahtuu vain kesäkuukausina. Tästä syystä jokaisen on tärkeää huolehtia riittävästä D-vitamiinin saannista. D-vitamiinilisää suositellaan ympärivuotisesti erityisesti lapsille ja nuorille, ikäihmisille ja raskaana oleville.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Kalanmaksaöljy, liivate, kosteudensäilyttäjä (kasviperäinen glyseroli), vesi, kolekalsiferoli.
Käyttörajoitukset
D-vitamiinin pitkäaikaisen saannin ei suositella ylittävän 100 µg, lapsilla 25 µg, ilman D-vitamiinitasojen seurantaa.
Annostus
Yksi kapseli päivässä, niellään kokonaisena veden kera. Laktoositon, maidoton, hiivaton, soijaton, ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.