Bioteekin Super E-vitamiini 100 mikrog. 60kaps

Kuvaus

Hyvin imeytyvä, vahva ja monipuolinen E-vitamiinivalmiste

Super E-vitamiini sisältää luontaista alfatokoferolia, joka on E-vitamiinin aktiivinen muoto. Lisäksi valmisteessa on monipuolisesti muita luontaisia tokoferoleita, kuten beeta-, gamma- ja delta-tokoferolia sekä alfa-, beeta-, gamma- ja delta-tokotrienolia, joista erityisesti tokotrienolien vaikutukset ovat olleet tutkijoiden kiinnostuksen kohteina viime vuosina.
E-vitamiini on tärkeä rasvaliukoinen vitamiini, joka toimii kehossa vahvana antioksidanttina. E-vitamiini auttaa suojaamaan soluja hapettumistressiltä. Hapettumisstressillä tarkoitetaan prosessia, jossa elimistö polttaa happea ja sivutuotteena syntyy aktiivisia happiyhdisteitä. Elimistö suojautuu hapettumisstressiä vastaan antioksidanteilla. E-vitamiini tunnetaan mm. kauneusvitamiinina. Ravinnossa E-vitamiinia esiintyy esimerkiksi kasviöljyissä, siemenissä ja täysjyväviljassa.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Kylmäpuristettu pellavansiemenöljy Liivate (kapseli, farmaseuttinen laatu) Luontainen E-vitamiini (soijasta, D-alfatokoferoli) Tokotrienolipitoinen öljypalmun hedelmämehu-uute (Tocomin®) Kosteudensäilyttäjä (glyseroli
Käyttörajoitukset
Ei tiedossa.
Annostus
Yksi kapseli päivässä, niellään kokonaisena veden kera. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.