Bioteekin Super Kurkumiini 30tabl

Kuvaus

Vahva kurkumiini

Kurkumaa on vuosisatoja käytetty erilaisten olotilojen hallintaan. Se suojaa elimistöä antioksidanttina ja edistää immuunijärjestelmän toimintaa. Nykytutkimus on todentanut kurkuman tehon. Tavallisessa kurkumauutteessa vain noin 1 % käytetystä kurkumiinista, kurkuman aktiiviaineesta, siirtyy verenkiertoon ja solujen käyttöön. Super Kurkumiinin ainutlaatuinen TSE Forte -kurkumauute on vahva, hyvin imeytyvä ja luonnollinen kurkumiini. TSE forte -kurkumauute (Turmeric Super Extract forte) on kurkumiinin ja beetasyklodekstriinin yhdistelmä. Beetasyklodekstriini lisää kurkumiinin vaikuttavuutta monikertaisesti. Super Kurkumiinia voi käyttää aina tarvittaessa, se sopii myös pitkäaikaiskäyttöön esimerkiksi silloin, kun nivelten hyvinvointi mietityttää. Pieni paketti on helppo pitää mukana taskussa tai laukussa.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
– Kurkumauute TSE (Turmeric Super Extract) Forte (sisältää kurkumiinia Curcuma longa -kasvista) – beetasyklodekstriini – polysorbaatti 80 (stabilointiaine)
Käyttörajoitukset
Varmuussyistä ei suositella raskaana oleville, imettäville tai pienille lapsille. Voi vaikuttaa verenohennuslääkkeiden tehoon.
Annostus
1–2 tablettia tarvittaessa, niellään kokonaisena runsaan veden kera.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.