Bodyflex Combi 180tabl

Kuvaus

Vetreyttä niveliin ja lihaksiin.

Nokkos- kalkki- inkivääri- vihersimpukka + Magnesium + D-vitamiini + MSM Ravintolisä nivelten jäykkyyteen ja tukikudosten hyvinvointiin. Sisältää 7 tehoainetta: nokkosta, kalkkia, inkivääriä, vihersimpukkaa, MSM:a (metyylisulfonyylimetaani), magnesiumia ja D-vitamiinia.

Nokkonen on monikäyttöinen kasvi, joka poistaa lievästi nesteitä. Sitä on käytetty kansanperinteessä mm. nivelten hyväksi. Nokkonen on hyvin ravintorikas sisältäen runsaasti mm. piitä, kalsiumia, kaliumia sekä C- ja B-vitamiineja.

Inkivääri on ollut Kiinassa suosittu rohdos ja nykyään myös paljon käytetty nivelten hyväksi. Vihersimpukka sisältää erityisen paljon eikosatetraeenihappo-nimistä Omega-3 -rasvahappoa, joka vaikuttaa suotuisasti erityisesti nivelten turvotuksessa ja jäykkyydessä sekä lihasten toimivuuteen.

MSM (metyylisulfonyylimetaani) on luonnollinen orgaaninen rikkiyhdiste, joka vastaa kudosten uusiutumisesta. Se on tärkeä terveiden nivelten, nivelsiteiden, jänteiden ja luiden muodostumisessa ja niiden toimintakyvylle. Suositellaan erityisesti urheilijoille osana lihashuoltoa.

Kalsium, magnesium ja D-vitamiini toimivat tärkeinä luuston rakennusaineina.


Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Vuorokausiannos 2-4 tabl. sisältää: Vihersimpukkajauhetta 200-400 mg OptiMSM® metyylisulfonyylimetaania 200-400 mg Nokkosjauhetta 100-200 mg Inkivääriuutetta 60-120 mg josta gingeroleja 3-6 mg Kalsiumia 400-800 mg (50-100%)* Magnesiumia 175-350 mg (46,5-93 %)* D3-vitamiinia 2,5-5,0 µg (50-100%)* *vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Käyttörajoitukset
Ei suositella raskaana oleville eikä käytettäväksi verenohennuslääkkeiden kanssa.
Annostus
2 tablettia 1-2 kertaa päivässä. Tabletit niellään kokonaisena runsaan nestemäärän kanssa.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.