Bodyflex® MSM 120tabl

21,90 €
(146 g = 21,90 €)

Kuvaus

MSM-molybdeenitabletit  • Sisältää puhdasta ja korkealaatuista OptiMSM®-metyylisulfonyylimetaania.
  • MSM (metyylisulfonyylimetaani) on vesiliukoinen, orgaaninen rikkiyhdiste. Luonnossa sitä esiintyy laajalti. Erityisen hyviä lähteitä ovat siemenet, viljat, soijapavut, valkosipuli, tomaatti, kahvi, tee, olut ja lehmänmaito.
  • Rikki on kivennäisaine, joka on keskittynyt tiettyihin kudoksiin. Puolet kehon rikistä on lihaksissa, ihossa ja luissa. Hiukset ja kynnet sisältävät myös keskimääräistä enemmän rikkiä.
  • Ylimääräistä veden juontia suositellaan MSM-lisää käytettäessä. On myös hyödyksi syödä tuoreita hedelmiä MSM:n kanssa. Ne sisältävät C-vitamiinia ja biotiinia, jotka auttavat MSM:n hyväksikäytössä elimistössä.
  • Molybdeeni on ihmiselle välttämätön hivenaine, joka edistää normaalia rikkiaminohappoaineenvaihduntaa.
  • Bodyflex® MSM -tableteissa on tabletoinnin apuaineena vain piidioksidi.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
OptiMSM® metyylisulfonyylimetaani, Paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Natriummolybdaatti. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen
Annostus
1-2 tablettia 2 kertaa päivässä aterian yhteydessä runsaan veden kera. Vuorokausiannos 2-4 tabl. sisältää: MSM 2400–4800 mg Molybdeeni 25-50 μg* *50-100 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.