Candimin 10ml

Kuvaus

Eteerinen oreganoöljyvalmiste


Sekä sisäiseen että ulkoiseen käyttöön.

Vatsan, suoliston ja hengitysteiden hyvinvointiin.

Oreganoöljy on luonnon aine, joka vaikuttaa fysiologisesti koko kehoon, niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Oreganosta (Origanum vulgare) saatavan oreganoöljyn tärkein vaikuttava aine on karvakroli, jonka pitoisuus Candimin®-valmisteeseen käytettävässä oreganoöljyssä on n. 80 %Ulkoisesti: Paikalliskäsittelyssä tippa oreganoöljyä käsiteltävään kohtaan tai sekoitettuna shampooseen tai nestesaippuaan.
Vaikutus: lievittää kiputuntemuksia mm. pään ja hartiaseudun alueella sekä nivelissä. Torjuu hilsettä. Kynsisienet, Syylät.

Sisäisesti: Sekoitettuna 1-2 tippaa pieneen määrään nestettä 2 kertaa päivässä.
Vaikutus: torjuu haitallisia mikrobeja ruoansulatuselimistössä (mm. Candida albicans hiivasieni)

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Kylmäpuristettu oliiviöljy Eteerinen oreganoöljy
Käyttörajoitukset
Varo, ettei eteeristä öljyä joudu silmiin. Ei lasten ulottuville.
Annostus
Vuorokausiannos 4 tippaa sisältää: Eteeristä oreganoöljyä 35 mg, jossa karvakrolia 28 mg Sisäisesti ruoansulatus- ja hengityselimistön hyvinvointiin 2 tippaa 2 kertaa päivässä sekoitettuna pieneen määrään vettä. Ulkoisesti päänahkaan: sekoita 1 tippa shampooseen tai nestesaippuaan; paikallisesti (esim. iho, kynnet): hiero 1 tippa käsiteltävään kohtaan 2-3 kertaa päivässä. Vegaaninen
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.