Carolus Mixtura®

Kuvaus

Carolus Mixtura® on alkoholiton kahdeksan yrtin tuote hengitysteille ja kurkulle. Vaikuttavia aineita ovat kihokkiuute, lakritsisiirappi, piparminttuöljy, anisöljy, timjamiöljy, neilikkaöljy, laventeliöljy ja salviaöljy.Carolus Mixturan kahdeksan yrttiä ovat vuosikymmenien aikana kaikki olleet ainesosina erilaisissa yskänärsytystä vähentävissä tuotteissa. Biologisessa farmasiassa niiden vaikutukset tunnetaan hyvin ja niitä pidetään yleisesti turvallisina. Tuotteen eteeriset aineosat imeytyvät hyvin. Ne kulkeutuvat sekä sisäänhengitettäessä sekä verenkierron mukana keuhkoihin, joista ne uloshengityksen mukana vaikuttavat ylemmissä hengitysteissä.

Carolus Mixtura on alkoholiton ja sokeriton.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Demineralisoitu vesi, lakritsisiirappi (EU), kasviglyseroli-kihokkiuute (muu kuin EU), piidioksidi (EU), karmelloosi (EU), piparminttuöljy (muu kuin EU), säilöntäaine: kaliumsorbaatti, anisöljy (muu kuin EU), happamuudensäätöaine: sitruunahappo, timjamiöljy (muu kuin EU), säilöntäaine: natriumbentsoaatti, neilikkaöljy (muu kuin EU), laventeliöljy (muu kuin EU), salviaöljy (muu kuin EU). Anisöljy. Saadaan vesihöyrytislauksella aniksen (Pimpinella anisum L.) siemenistä. Anisöljy koostuu pääasiassa trans – etanolista (80 – 95 %). Timjamiöljy. Saadaan vesihöyrytislauksella timjamin (Thymus vulgaris L. ja Th. zygis L.) maanpäällisistä vihreistä osista. Karmelloosikuitu on on kuusesta saatava galaktomannaani. Piparminttuöljy saadaan vesihöyrytislauksella minttukasvien (Menta x piperita L. ja M. arvensis L. var. piperascens Homes ex Christy) lehdistä. Salviaöljy saadaan vesihöyrytislauksella salvian (Salvia officinalis L. ssp. minor ja major, S. triloba L. ja S. officinalis VAhl. Ssp. lavandulifolia) lehdistä. Laventeliöljy saadaan vesihöyrytislauksella laventelin (Lavendula angustifolia Miller syn. L. officinalis Chaix ja L. vera DC) kukista ja kukkivista verson latvoista. Neilikkaöljy saadaan vesihöyrytislauksella neilikan (Dianthus caryophillus L.) täysin auenneista kukista. Sisältää lakritsia – kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista. Alkoholiton, gluteeniton, vegaaninen ja laktoositon. Ei lisättyä sokeria. Valmistettu Suomessa
Käyttörajoitukset
Sisältää lakritsia – kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista.
Annostus
1 tl (5 ml) 3-4 kertaa päivässä. Ravistettava ennen käyttöä.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.