Colonic plus® Maksanpuhdistaja 60tabl

12,50 €
−12 %
11,00 €
(37 g = 11,00 €)

Kuvaus

Ravintolisä ylläpitämään maksan normaalia toimintaa.

Auttaa maksaa jaksamaan.

Ruoansulatuksen tueksi.

Maksa on tärkeä elin ravintoaineiden hyödyntämisessä ja haitallisten aineiden poistajana.

Maksan toiminnan heikkeneminen saattaa ilmetä ruoansulatuskanavan oireiluna, väsymyksenä ja vastustuskyvyn heikkenemisenä.

Vaikuttavina ainesosina ovat voikukan juuriuute ja latva-artisokkauute, joka on standardoitu kynariinin ja klorogeenihapon osalta.

Voikukan juuriuute tehostaa maksan toimintaa ja sapen eritystä, edistää ruoansulatusta ja vahvistaa maksaa sekä on lievästi suolen toimintaa edistävä.

Voikukan juuriuutteen vaikutus perustuu pitkälti sen sisältämiin karvasaineisiin.

Latva-artisokkan sisältämän kynariinin vaikutusta maksan hyväksi verrataan maarianohdakkeen silymariiniin.
Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Voikukan juuriuute (Taraxacum officinale), Latva-artisokkauute (Cynara scolymus), Paakkuuntumisenestoaine E 460, Pintakäsittelyaine E 470b
Käyttörajoitukset
Henkilön, jolla on sappikiviä tai sappirakon sairaus, on hyvä neuvotella terveydenhuoltohenkilöstön kanssa valmisteen sopivuudesta.
Annostus
2-3 tablettia päivässä. Henkilön, jolla on sappikiviä tai sappirakon sairaus, on hyvä neuvotella terveydenhuoltohenkilöstön kanssa valmisteen sopivuudesta. Vuorokausiannos 2-3 tabl. sisältää: Voikukan juuriuutetta 500 -750 mg Latva-artisokkauutetta 500 – 750 mg, josta kynariinia 12,5 – 18,75 mg klorogeenihappoa 75 – 112,5 mg Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.