Colonic plus® Mikrobiomi 80kaps

Kuvaus

Tributyriini-B2-vitamiinikapselit

  • Eri mikrobien muodostamaa kokonaisuutta kutsutaan mikrobiomiksi ja jokaisessa kehon osassa, mm. ruoansulatuskanavassa, hengityselimissä ja ihossa on oma yksilöllinen mikrobiominsa. Colonic Plus® Mikrobiomi -ravintolisä sisältää patentoitua ButyOil® butyraattia triglyseridimuodossa (tributyriini) ja B2-vitamiinia mikrobiomin vahvistamisen tueksi, limakalvojen ja ihon hyvinvoinnille sekä suojaamaan soluja hapetusstressiltä.
  • Butyraatti on lyhytketjuinen rasvahappo, joka on suolistobakteerien aineenvaihduntatuote. Paksusuolen bakteerit valmistavat butyraattia kuiduista ja resistentistä tärkkelyksestä eli hiilihydraatista, jota ruoansulatusentsyymit eivät pysty pilkkomaan ja joka toimii samankaltaisesti kuin vesiliukoiset kuidut.
  • ButyOil® tributyriini on enteropäällystetty ja luonnollinen butyraatin lähde, joka pilkkoutuu vasta ohut- ja paksusuolessa.
  • B2-vitamiini eli riboflaviini edistää limakalvojen ja ihon pysymistä normaalina sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. B2-vitamiini auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.


Facebook


Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
ButyOil ® tributyriinivalmiste (auringonkukkaöljy, rasvahappojen mono- ja diglyseridit, butyraatti triglyseridimuodossa, banaaniaromi), Kasviperäinen kapselinkuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Riboflaviini
Annostus
3 kapselia päivässä. ButyOil-tributyriinivalmistetta 1000 mg, jossa tributyriinia 300 mg B2-vitamiinia 1,4 mg (100 %)* *vuorokautisen saannin vertailuarvosta Herkkävatsaisille suositellaan aloitusannosta 1 kapseli päivässä. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville eikä verenohennuslääkityksen kanssa. Laktoositon, gluteeniton ja vegaaninen
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.