Curcumin Pharma Nord - kurkumiiniuutetta kurkumasta 50kaps

OVH24,90 €
−4 %
23,90 €

Kuvaus

Curcumin Pharma Nord  • Hyvin imeytyvä valmiste korkealla biologisella hyötyosuudella
  • 400 mg patentoitua* kurkumiiniuutetta kasviperäisissä kapseleissa
  • 25% kurkuminoideja
  • Sopii herkälle vatsalle
  • Sopii vegaaneille
  • Kliinisesti tutkittu ja dokumentoituCurcumin Pharma Nord sisältää 400 mg kurkumauutetta (Curcuma longa), josta 100 mg on kurkuminoideja. Kurkuminoidit ovat kurkumajuuren aktiiviaineita, joista kurkumiini on tärkein yksittäinen vaikuttava aine ja vahva antioksidantti. Curcumin Pharma Nordin sisältämällä patentoidulla kurkumauutteella on korkea biologinen hyötyosuus.
Kurkumiinin rasvaliukoisuuden vuoksi Curcumin Pharma Nord -kapselit on hyvä ottaa ruokailun yhteydessä.
Tuote on kasviperäisissä kapseleissa, eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia, joten se sopii vegaaneille.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kurkumauute (Longvida® Curcumin), emulgointiaine (rasvahapot), täyteaine (maltodekstriini), emulgointiaine (soijalesitiini), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), hapettumisenestoaine (askorbiinihapon rasvahappoesterit). Kurkumauutetta 400 mg - josta kurkuminoideja 100 mg
Annostus
1 kapseli päivässä aikuisille. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.