Echinacea-Salvia kurkkusuihke 30ml

12,50 €
−2 %
12,20 €

Kuvaus

Punahatusta ja salviasta valmistetulla kurkkusuihkeella on kolmiosainen vaikutus: punahattu tukee elimistön normaalia vastustuskykyä, salvia rauhoittaa nielua ja miellyttävä piparminttu raikastaa suun. Pakkauksen kätevä suulake ohjaa suihkeen suoraan nieluun. Helppo kuljettaa mukana. Sopii hyvin myös laulajille.


 • Kätevä annostella ja kuljettaa mukana
 • Tukee vastustuskykyä ja rauhoittaa nielua
 • Piparminttu raikastaa suun


 • Lisätietoja tuotteesta

  Ainesosat
  Makeutusaine (sorbitoli), salviauute, etanoli, punahattu-uutetiiviste, emulgointiaine (soijalesitiini), piparminttuöljy, emulgointiaine (rasvahappojen sakkaroosiesterit). Etanoli 43,5 til-%.
  Käyttörajoitukset
  Ei suositella mykerökukkaallergisille.
  Annostus
  Echinacea-Salvia kurkkusuihke sisältää makeutusainetta Aikuiset ja yli 12-vuotiaat: 2 suihketta nieluun 6 –10 kertaa päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Valmisteen liiallisella käytöllä voi olla laksatiivinen vaikutus. Kiinnitä erillinen suutin pulloon. Ennen käyttöä paina sumutinta 2-3 kertaa, jotta saat pumpattua uutteen pullosta. Laita suutin suuhun ja paina sumutinta. Pitkä suutin vie uutteen optimaalisesti nieluun.
  Huomioitavaa
  Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.