Efamol 120kaps

Kuvaus

Terve ja kaunis iho tarvitsee huolenpitoa kaiken ikää. Efamol sisältää gammalinoleenihappoa eli GLA:ta ja E-vitamiinia ihon hyvinvointiin. GLA saadaan patentoidusta Rigel-helokkilajikkeesta, jonka GLA-pitoisuus on poikkeuksellisen korkea. Rigel-lajike on patentoitu vain Efamolin käyttöön. Efamol sisältää gammalinoleenihappoa eli GLA:ta ja E-vitamiinia, jotka vaikuttavat ihon hyvinvointiin. GLA saadaan patentoidusta Rigel-helokkilajikkeesta, jonka GLA-pitoisuus on poikkeuksellisen korkea. Rigel-lajike on patentoitu vain Efamolin käyttöön. Efamol-tuotteiden laadun takeena on useita tekijöitä. Patentoitu Rigel-öljy, joka sisältää GLA:ta 33 % enemmän kuin muut helokkiöljyt. Vahvempi öljy tarkoittaa pienempää päiväannosta. Teho on osoitettu yli 300 kliinisellä tutkimuksella. Farmaseuttinen laatu - valmistus GMP:n mukaisesti (Lääkkeiden hyvät tuotantotavat: Good Manufacturing Practises). Rigel-helokkikasvin tarkasti kontrolloitu sopimusviljely, samaa viljelijää on käytetty jo 40 vuoden ajan. Luonnonmukainen ja alhaisessa lämpötilassa puristettu öljy. Koska öljyä ei ole puhdistettu kemiallisesti eikä jatkojalostettu, pysyy se samanlaisena kuin siemenessä. Efamolin sisältämän Rigel-helokkiöljyn jokaisen erän puhtaus analysoidaan, eikä se sisällä ympäristömyrkkyjäämiä. Vakioitu koostumus: Jokainen kapseli sisältää helokkiöljyä 1000 mg, josta GLA:ta 115 mg ja E-vitamiinia 10 mg. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Jo vuosikymmeniä naiset ympäri maailman ovat luottaneet Efamoliin. Muun muassa Kanadassa Efamol on hyväksytty kutiavan atooppisen ihon hoitotuotteeksi. Helokkiöljykapseli, ravintolisä Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Sisältää: Efamol Rigel -helokkiöljy, liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), E-vitamiini (dl-alfa-tokoferyyliasetaatti)

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Efamol Rigel helokkiöljy, kapseli (liivate, kosteudensäilyttäjä glyseroli), E-vitamiini (dl-alfatokoferoliasetaatti)
Käyttörajoitukset
Keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä, mikäli käytät muita lääkkeitä tai sinulla on epilepsia.
Annostus
Aikuisille ja lapsille 8 vuoden iästä lähtien: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Ensimmäisten 12 viikon aikana: 3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä. Tärkeiden rasvahappovarastojen palauttamiseen menee useita viikkoja, siksi alkuvaiheessa suositellaan korkeampaa annostusta. Lapset 2-8 vuoden iässä: 1 kapseli päivässä.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.