Equazen® Chews 180kaps

37,90 €
(1 kg = 308,13 €)

Kuvaus

- Turvaa tasapainoinen omega-rasvahappojen saanti pureskeltavalla chewsilla!


Pureskeltava, mansikanmakuinen kala- ja jättihelokkiöljykapseli, joka sisältää EPA-, DHA- ja GLA-rasvahappoja.


Herkulliset mansikan makuiset Equazen purukapselit ovat helppo tapa turvata lasten tasapainoinen omega-3:n ja omega-6:n saanti säännöllisesti, ympäri vuoden.


Equazen-kapselit eivät sisällä lisättyjä vitamiineja, keinotekoisia aromi-, maku- tai väriaineita. Makeutettu hammasystävällisellä ksylitolilla.


Rasvahapot ovat ainutlaatuisessa 9:3:1 suhteessa.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Kalaöljytiiviste (53 %) (Norja), kosteudensäilyttäjä:glyseroli, liivate (naudasta), iltahelokinsiemenöljy (Oenothera biennis L.) (13%), makeutusaine: ksylitoli, mansikka-aromi, täyteaine: selluloosa,sakeuttamisaine: maissitärkkelys, D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini),hapettumisenestoaine: tokoferoliuute. Sisältää makeutusaineita. Gluteeniton. EQUAZEN® Eye q -tuotteissa käytetty kalaöljy on kansainvälisen Friend Of the Sea (FOS) -järjestön sertifioima. Korkealaatuinen öljy valmistetaan Euroopassa.
Käyttörajoitukset
Keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin tai apteekinhenkilökunnan kanssa ennen käytön aloittamista, mikäli olet raskaana, käytät jotain lääkettä tai sinulla on jokin sairaus.
Annostus
Yli 3-vuotiaille lapsille ja aikuisille. 2 kapselia päivässä. 6 kapselia päivässä 12 ensimmäisen viikon ajan käytön alussa tai pitkän tauon jälkeen rasvahappojen määrän täydentämiseksi.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.