Harmonia niDRA® 90kaps

Kuvaus

Harmonia niDRA® uneen ja nukahtamiseen*

– Hyviin yöuniin ja seesteisempiin päiviin


niDRA, joka tarkoittaa "unta" saskritin kielellä, sisältää yhdistelmän Affron®:ia ja KSM66®:a. Näitä kahta helposti imeytyvää sahrami- ja ashwagandhauutetta käytetään perinteisesti yhdessä tasapainoisen ja positiivisen mielialan ylläpitämiseen sekä rentoutumisen ja nukahtamisen edistämiseen.


*Harmonia niDRAn sisältämä sahramiuute (Affron®) edistää rentoutumista, emotionaalista tasapainoa sekä postiiivista mielialaa. Valmisteen sisältämä täyden spektrin ashwagandhanjuuriuute (KSM66®) tukee nukahtamista, hillitsee liiallista stressiä, edistää palautumista ja tukee kehoa hermostuneisuuden, jännittyneisyyden ja levottomuuden tunteiden yhteydessä.


Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Standardoitu ashwagandha (Withania somnifera) –uute*, patentoitu sahrami (Crocus sativus) -uute'', selluloosa (kapselin kuori). Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (< 2 % kapselin sisällöstä).
Annostus
1 kapseli aamulla ja illalla. Tarvittaessa ilta-annoksen voi nostaa 2 kapseliin. Päiväannos (2-3 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 350 mg-525 mg sekä Affron® Sahrami (Crocus sativus) -uutetta 28-42 mg, joka sisältää Lepticrosalides® -yhdistelmää 1-1,5 mg. Ei suositella lapsille, raskaana oleville eikä imettäville.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.