Hehku Biotiini 10 000 µg + Sinkki + Metioniini + Kupari + Seleeni 120 vegekaps

21,90 €
−9 %
19,90 €

Kuvaus

Hiuksille, iholle ja kynsille


Hehku-sarja on täydentynyt uudella biotiini-tuotteella, joka tukee kauneutta monipuolisella ja vahvalla koostumuksellaan:


1. Hiuksille: Biotiini, sinkki ja seleeni edistävät hiusten pysymistä normaaleina

2. Iholle: Biotiini ja sinkki edistävät ihon pysymistä normaalina

3. Kynsille: Sinkki ja seleeni edistävät kynsien pysymistä normaaleina

4. Pigmentoitumiselle: Kupari edistää ihon ja hiusten normaalia pigmentoitumista

5. Hapettumisstressiltä suojautumiseen: Sinkki, kupari ja seleeni suojaavat soluja hapettumisstressiltä


Biotiini eli B7-vitamiini tunnetaan parhaiten siitä, että se edistää ihon, hiusten ja limakalvojen kuntoa. Biotiini on vesiliukoinen B-vitamiini, eikä yliannostuksen vaaraa ole osoitettu suuremmillakaan annoksilla.

Biotiinilla on myös muita tehtäviä, kuten osallistuminen makroravintoaineiden, kuten rasvojen, aminohappojen ja hiilihydraattien aineenvaihduntaan. Se edistää muun muassa normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Valmisteeseen yhdistetty sinkki edistää myös osaltaan ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Se edistää myös normaalia hiilihydraatti- ja rasvahappoaineenvaihduntaa biotiinin tapaan.

Metioniini on välttämätön rikkipitoinen aminohappo, jota on saatava ravinnosta päivittäin, koska elimistö ei pysty sitä itse muodostamaan. Kaikkia aminohappoja tarvitaan uusien proteiinien tuottamiseen, jolloin jo yhden välttämättömän aminohapon puute häiritsee proteiinisynteesiä. Proteiineja on monia erilaisia, kuten esimerkiksi rakenteelliset proteiinit kollageeni, elastiini ja keratiini, jotka ovat tärkeitä rakennusaineita mm. iholle, hiuksille ja kynsille.

Kuparin riittävä saanti edistää ihon normaalia pigmentoitumista ja siten ihon kykyä suojautua auringon ultraviolettisäteilyltä ruskettumalla. Lisäksi se edistää hiusten normaalia pigmentoitumista. Se edistää myös sidekudosten pysymistä normaaleina, sillä sitä tarvitaan sidekudosproteiinien kollageenin ja elastiinin synteesissä.

Seleeni edistää osaltaan hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina sekä suojaa soluja hapettumisstressiltä eli toimii antioksidanttina.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), kapselikuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-metioniini, sinkkisitraatti, D-biotiini, kuparibisglysinaatti, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), natriumselenaatti.
Annostus
Suositeltava vuorokausi­annostus 1 kapseli päivässä. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. 1 kapseli sisältää: Biotiini 10 000 µg (20 000 % *) Sinkki 10 mg (100 % *) L-metioniini 50 mg Kupari 1 mg (100 %*)* Seleeni 55 µg (100 %*) *vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.