Karnosiini + E-vitamiini + Sinkki 60kaps

Kuvaus

Karnosiini on kahden aminohapon, beeta-alaniinin ja histidiinin, muodostama dipeptidi, jota muodostuu maksassa. Ruoasta sitä saa pääasiassa lihasta. Vesiliukoinen karnosiini vaikuttaa monipuolisesti koko kehossa, mutta erityisesti lihaksissa. Karnosiinia esiintyykin muun muassa sydänlihaksessa, aivoissa, ihossa, maksassa ja munuaisissa.

Terveyskaistan Karnosiini + E-vitamiini + Sinkki -valmiste on vahva karnosiiniravintolisä, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä ihon ja näön pysymistä normaaleina. Se edistää myös normaalia kognitiivista toimintaa.

Pitkävaikutteisena tabletin liukenemisnopeus on tavallista hitaampi, jolloin elimistö pystyy hyödyntämään tavallista paremmin sen sisältämät ravintoaineet.


E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.


Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
L-karnosiini, gelatiini (kapseli), sinkkipikolinaatti, E-vitamiini (D-alfatokoferoli), paakkuuntumisen estoaineet (rasvahappojen magnesiumsuola ja piidioksidi).
Annostus
! kapseli päivässä. L-karnosiinia 500 mg Sinkkiä 15 mg (150 %*) E-vitamiinia 15 mg (125 %*) (luontainen e-vitamiini soijasta)
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.