KarpaLact Strong

alkaen 24,90 €

Kuvaus

NAISELLISEEN HYVINVOINTIIN – KARPALO + MAITOHAPPOBAKTEERIT OVAT NAISEN VAHVOJA YSTÄVIÄ


Luonnon tapa hoitaa virtsateitä.

KarpaLact-tuotteemme sisältämä kliinisesti tutkittu Cran-Max®-karpalouute vaikuttaa kehossasi pitkäkestoisesti. Se säilyttää aktiivisuutensa ruuansulatuksen jälkeen ja esiintyy virtsassa vielä 12 tunnin ajan uutteen nauttimisesta.

Tuotteeseen yhdistetyt vahvat ja tutkitut maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia suolistobakteereja. Hyvinvoivat suolistobakteerit vievät kasvutilaa epäedullisilta bakteereilta. Tuote sopii sekä kuuriluontoiseen tai tarpeen mukaan pitkäaikaiseen säännölliseen käyttöön.

KARPALACT STRONG - Yhdistelmävalmiste vahvaa karpalouutetta ja maitohappo-bakteereita

1 kapseli sisältää:
- vahvaa, tutkittua CranMax® karpalouutetta (Cran Max 17:1 ) 500mg
- maitohappobakteereita 0,5 mrd.cfu (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidus, Bifidobacterium longum)

  • pitää virtsatiet puhtaina
  • vaikeuttaa bakteerien kiinnittymistä virtsateiden limakalvoille
  • lisää virtsateiden ja intiimialueen limakalvojen suojaa
  • lisää ja vahvistaa limakalvojen vastustuskykyä
  • ennaltaehkäisee virtsatietulehduksia

Pidetään virtsatiet puhtaina ja terveinä luonnon keinoin!

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Karpalouute, kapselin kuori (liivate), mikrokapseloitu maitohappobakteerijauhe (perunatärkkelys, maitohappobakteeriseos, modifioitu maissitärkkelys ja maltodekstriini), rasvahappojen magnesiumsuolat. Vaikuttavat aineet 1 - 2 kaps. Cran-Max -karpalouutetta (34:1), jossa 500 - 1000 mg - proantosyanidiineja 36 - 72 mg Maitohappobakteereita* 0,5 - 1 mrd. cfu * Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum ja Bifidobacterium longum
Käyttörajoitukset
KarpaLact voi aiheuttaa oireita karpaloallergikoille. Hyvin rajoitettua ruokavaliota noudattavien verenohennuslääkepotilaiden on hyvä huomioida karpalon vaikutukset verenkiertoon. KarpaLactin käytöllä ei ole todettu sivuvaikutuksia. Herkkävatsaiset saattavat silti reagoida käytön alussa maitohappobakteereihin. Vatsa rauhoittuu ja ilmavaivat vähenevät yleensä muutamassa päivässä
Annostus
1 kapseli aamuin ja illoin. Nauti kapseli kevyen aterian yhteydessä. Kapselin voi haluttaessa avata ja nauttia jauheen esim. nesteeseen sekoitettuna. Älä kuumenna jauhetta. Tyytyväisiltä käyttäjiltä saadun palautteen perusteella saavutettua hyvinvointia voi usein pitää yllä 1 kapselin päiväannoksella. Annosta on hyvä lisätä 2 kapseliin olosuhteiden ja tuntemusten ilmenemisen mukaan. Paras vaikutus saavutetaan KarpaLactin säännöllisellä käytöllä.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.