Kollageeni & Hyaluroni 120 kaps HEHKU

28,90 €
−21 %
22,90 €

Kuvaus

Kollageeni & Hyaluroni Hehku sisältää vaikutuksiltaan tutkittua Verisol® F -kalakollageenia yhdessä kosteuttavan ja ihoa sileyttävän hyaluronihapon kanssa.

Terveyskaistan Kollageeni & Hyaluroni Hehku sisältää laadukasta hydrolysoitua Verisol® F-kalakollageenia bioaktiivisessa peptidimuodossa. Hehku tehostaa kehon omaa kollageenituotantoa ja vahvistaa ihon, kynsien ja hiusten hyvinvointia. Aikuisen ihon kimmoisuutta ja kosteutta tukee tehokas aktiiviaineiden yhdistelmä: kollageenin lisäksi hyaluronihappo, biotiini, C-vitamiini ja sinkki . Biotiini edistää ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaaleina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ja sinkki edistää ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Kaikki aktiiviaineet yhdessä torjuvat ikääntymisen merkkejä.
Hehkulla sisäistä tukea ihollesi, hiuksillesi ja kynsillesi.

Tutkimukset osoittavat kollageenipeptidien lisäävän merkittävästi ihon kimmoisuutta, kiinteyttä sekä tasoittavan silmänympärysryppyjä säännöllisesti nautittuna. Kollageeni on kehon yleisin proteiini ja kehon itsensä tuottama. Terveyskaistan Hehkussa ihon nuorentava ja kiinteyttävä vaikutus perustuu siihen, että kollageenipeptidit lisäävät ihon omaa kollageeni- ja elastiinituotantoa.

Kollageeni on tärkeä ihon, hampaiden, luiden, jänteiden ja ruston rakennusaine. Kun ikäännymme, kehomme muodostaa vähemmän ja huonompilaatuista kollageenia. Kollageenin muodostumisen heikkenemisen voi huomata ihon veltostumisesta ja juonteiden synnystä. Kollageenin käyttö ravintolisänä voi kuitenkin osaltaan korjata näitä muutoksia.

Hyaluronihappo eli hyaluronaani on kehon itsensä tuottama aine, jota löytyy lähes kaikista kudoksista, mutta eniten iholta, silmistä ja sidekudoksesta. Sen päätehtävänä on hyvin vettä sitovana pitää kudokset kosteina ja hyvinvoideltuina. Ravintolisänä otetun hyaluronihapon on todettu vähentävän ihon kuivuutta ja lisäävän sen kosteutta sekä saavan ihon näyttämään sileämmältä.

Biotiini on monipuolisesti tärkeä vitamiini, joka mm. edistää ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaaleina.

C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon, ikenien, hampaiden, luuston, rustojen ja verisuonten normaalia toimintaa varten. Se myös suojaa soluja hapetusstressiltä.

Sinkki on hivenalkuaine, joka edistää ihon, hiusten, kynsien ja luuston pysymistä normaaleina. Se edistää myös solujen suojaamista hapetusstressiltä.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Verisol® F- hydrolysoitu kala­kollageeni, kapselikuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, natriumaskorbaatti, natriumhyaluronaatti, sinkkipikolinaatti, riisiuutevalmiste, D-biotiini
Annostus
1 – 4 kapselia sisältää/ 1- 4 kapslar innehåller: Kalakollageeni / Fiskkollagen 300 – 1200 mg C-vitamiini/ C-vitamin 50 – 200 mg (62,5% – 250%*) Hyaluronlhappo / Hyaluronsyra 25 – 100 mg Sinkki/ Zink 2,5 – 10 mg (25% – 100%*) Biotiini/ Biotin 500 – 2000 µg (1000%- 4000%*) *vuorokautisen saannin vertailuarvosta Kotimainen Gluteeniton Hiivaton Laktoositon Maidoton Makeuttamaton / sokeriton
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.