Omega Family 54 geelipalaa

Kuvaus

Omega Family

Hyvänmakuinen, koko perheen omega-3 kalaöljy geelipalaLasten kasvua ja kehitystä on ilo seurata. Oppiminen ja keskittymiskyky ovat tärkeitä niin leikki-ikäisille kuin koululaisillekin. Erityisesti omega-3-rasvahappo DHA on tärkeää aivojen hyvinvoinnille. Bioteekin Omega Family sisältää vahvan pitoisuuden kalaöljyä, etenkin DHA-rasvahappoa, sekä tärkeät omega-3-rasvahapot juuri oikeassa suhteessa. Pureskeltava geelipala on hyvänmakuinen ja se maistuu mansikalta ja sitruunalta. Tuote on ympäristösertifioitu Friend of the Sea -valmiste eli se on valmistettu kestävän kehityksen periaattein tuotetusta kalaöljystä. Siten se on myös ekologinen valinta.

Läpipainopakkaus pahvikotelossa.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Kalaöljy, makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), vesi, liivate (nauta), happo (natriumsitraatti), luontaiset aromit (mansikka, appelsiini, sitruuna), hapettumisenestoaineet (omenahappo, tokoferoliuute), väri (beetakaroteeni)
Käyttörajoitukset
Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.
Annostus
1 geelipala päivässä. Geelipalan voi myös pilkkoa pienemmäksi. Gluteeniton, laktoositon, maidoton.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.