Remasan 120kaps

Kuvaus

Osterivinokas on tehokas apu syylien poistoon.


Remasan® sisältää sienimössä erikoisviljeltyä, tarkkojen tutkimusten perusteella valittua ja pitkälle jalostettua RPO-2 osterivinokaskantaa (Pleurotus ostreatus)


1 kapseli sisältää 254 mg osterivinokasjauhetta.


Osterivinokas sisältää runsaasti erilaisia aminohappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ylläpitävät elimistön omaa puolustusjärjestelmää ja vaikuttavat rasva-aineenvaihduntaan.
Osterivinokas on monipuolinen ravintolisä ja auttaa hallitsemaan kolesterolia. Soveltuu niin ihon kuin nivelten hyvinvointiin.

Remasan-kapseleihin on vuosien tutkimustyön tuloksena löydetty osterivinokkaasta vielä sellainen erikoislajike, jonka tehoainepitoisuudet ovat ylivertaiset.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Kuivattu RPO-2 osterivinokasjauhe, Kasvipohjainen kapselin kuori E464
Annostus
Aikuiset: 2 kapselia 3 kertaa päivässä. 2-6-vuotiaille 1 kapseli 2 kertaa päivässä 7-12-vuotiaille 1 kapseli 3 kertaa päivässä yli 12-vuotiaille 2 kapselia 2-3 kertaa päivässä Lapsille suositellaan yllämainittua annostusta 4-6 viikon ajan, sitten 2 viikon tauko ja tarvittaessa uusi 4-6 viikon kuuri. Varsinaista yliannostusta ei tunneta. Kapselin voi halutessaan avata ja käyttää pelkästään sisällön sellaisenaan tai sekoittaa sen ruokaan Vuorokausiannos 6 kaps. sisältää: Osterivinokasjauhetta 1524 mg Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.