Sinkki + Kupari, pitkävaikutteinen, 120 tabl.

16,90 €
−41 %
9,90 €
Varastossa

Kuvaus

Tehostusta vastustuskykyyn ja hyvinvointia iholle

Sinkki ja kupari yhdessä tukevat immuunipuolustusta. Sinkki vaikuttaa suoraan vasta-ainemuodostukseen erikoistuneiden lymfosyytti-valkosolujen tuotantoon sekä toimintaan.

Immuunisysteemin lisäksi hermosto ja lisääntymiselimistö tarvitsevat sinkkiä toimiakseen normaalisti. Myös kupari edistää hermoston pysymistä normaalina.

Sinkki edistää hiusten, kynsien sekä luuston hyvinvointia. Sinkistä voi olla apua esimerkiksi haavojen paranemisessa ja erilaisissa iho-ongelmissa.

Sinkkiä ja kuparia oikeassa suhteessa

Sekä sinkkiä että kuparia sisältävällä valmisteella varmistetaan, että sinkin ja kuparin välinen tasapaino elimistössä ei häiriinny. Pitkävaikutteisen tabletin liukenemisnopeus on optimaalinen, jolloin elimistö pystyy hyödyntämään parhaimmalla tavalla sen sisältämät hivenaineet.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Sinkkisitraatti, kuparibisglysinaatti, täyteaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat)
Annostus
1 nielaistava tabletti päivässä. Päiväannos sisältää: Sinkki 25 mg (250 %*) Kupari 300 µg (30 %*) *vuorokautisen saannin vertailuarvosta Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Kotimainen Gluteeniton Hiivaton Laktoositon Maidoton Makeuttamaton / sokeriton Vegaaninen
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.