Skingain Beauty Booster 30kpl

39,90 €
−20 %
31,90 €

Kuvaus

Skingain uudistaa ihoa, lisää kollageenin tuotantoa.

Kollgeenityyppien ero. Skingain on Suomen markkinoiden ainoa kollageenivalmiste joka sisältää sekä tyypin 1. että 2. kollageenia.

Tyypin 1. kollageeni on iho kollageeni ja tyypin 2. kollageeni on nivel kollageeni. Skingain esitää siis tehokkaasti myös nivelten hyvinvointia.


Skingain uudistaa ihoa, kollageenin ja muiden ihon rakennusaineiden saaminen ravintolisien muodossa on osoittautunut tehokkaaksi tavaksi torjua ihon ennenaikaista vanhenemista ja rappeutumista. Tästä aineesta on julkaistu useita kliinisiä tutkimuksia. Norjassa tehdyn kliinisen tutkimuksen tulosten mukaan tyypin 1. ja 2. hyrdrolysoitua kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia sisältävä. Skingain voi parantaa ihon ikääntymisen tekijöitä. Tutkimuksessa havaittiin Skingainin päivittäisen nauttimisen lisäävän huomattavasti ihon kollageenipitoisuutta 4,8 ja 12 viikon kuluessa. Myös ihon kimmoisuus parani merkittävästi jo ensimmäisen 4 viikon jälkeen. Kollageenipitoisuuden kasvu verinahassa mitattiin tutkimuksessa ja havaittiin ihon kiinteytyneen sekä ryppyjen ja juonteiden vähentyneen.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Hydrolysoitu tyypin 1. kollageeni (naudan nahasta), hydrolysoitu tyypin 2. kollageeni (kalasta), hyaluronihappo, happamuuden- säätöaine (sitruunahappo), aromit (lime ja sitruuna), askorbiinihappo (C-vitamiini), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti ja piidioksidi).
Annostus
1-2 annospussia päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen vettä tai esimerkiksi mehua (n. 200ml). Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää. ALLERGIAT Skingain on laktoositon ja gluteeniton. Huom. tyypin 2 kollageenin raaka-aine on kala.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.