Skingain Plus 30kpl

49,90 €
−10 %
44,90 €

Kuvaus

Skingain Plus


Skingain plus on uuden sukupolven kollageenivalmiste. Skingain Plus lisää ihon kollageenin määrää, kimmoisuutta ja ihon kosteutta usealla eri mekanismilla. Se tehostaa myös ihon hiusverenkiertoa sekä hapen ja ravinteiden pääsyä ihokudoksiin sekä kuona-aineiden poistumista. Yhteisvaikutus on merkittävä, jonka tuloksia tullaan lähitulevaisuudessa arviomaan lisää.


HYDROLYSOITU KOLLAGEENI

- käynnistää uudelleen kehon oman kollageenituotannon

- tarjoaa uuden kollageenin valmistukseen oikeat rakennusaineet

- sisältää iho- ja nivelkollageenia


PYCNOGENOL®

- hidastaa tehokkaasti ihon kollageenin vähenemistä

- kosteuttaa ihoa lisäämällä hyaluronihapon tuotantoa

- tehostaa ihon mikroverenkiertoa ja laskee tulehdusta


HYDROLYSOIDUN KOLLAGEENIN VAIKUTUS

Selitys Skingain plus tuotteen positiiviselle vaikutukselle hydrolysoidun kollageenin osalta on sen käynnistämä elimistön oman kollageenituotannon lisäys. Keho alkaa tuottaa uutta, ehjää kollageenia ja saa siihen oikeat täsmä rakennusaineet mikä vahvistaa ihon sidekudosta ja nivelterveyttä.

On myös pystytty osoittamaan, että hydrolysoituun kollageeniin yhdistetty C-vitamiini ja muut ravintoaineet pystyvät vähentämään ihon pigmentaatiota, koska kollageenisynteesin lisäksi nämä säätelevät melaniinisynteesiä ja tällä tavoin vähentävät maksaläiskien muodostumista.


KOLLAGEENITYYPPIEN ERO

Skingain plus sisältää sekä tyypin 1. että 2. hydrolysoitua kollageenia. Tyypin 1. kollageeni on iho kollageeni ja tyypin 2. kollageeni on nivel kollageeni. Skingain plus edistää siis tehokkaasti myös nivelten hyvinvointia.


SKINGAIN PLUSSAN SISÄLTÄMÄ PYCNOGENOL® VOIMISTAA KOLLAGEENISYNTEESIÄ

Tutkimus osoitti Pycnogenolin päivittäisen käytön lisäävän merkitsevästi kollageeni tyypin 1 synteesiä. Kollageenin mitattu lisäys oli 41% ja ihon mitattu kimmoisuus lisääntyi n. 25% ja arvo säilyi koko tutkimuksen ajan. Myös väsyneen ihon oireet vähenivät 30% tutkimuksen aikana. Pycnogenolin ainesosien osoitettiin voimakkaasti hillitsevän ihokudoksen proteiineja hajottavien entsyymien aktiivisuutta, mikä hidasti tehokkaasti ihon kollageenin vähenemistä ja palautti ihon joustavuuden.

SKINGAIN PLUS KOSTEUTTAA TEHOKKAASTI IHOA

Pycnogenol® lisää hyaluronihapon tuotantoa ihossa voimistamalla sen synteesiä ja lisäämällä siihen vaikuttavan geenin ilmentymistä. Hyaluronihapon määrä ihossa kasvoi keskimäärin 44 % tutkimuksessa, missä arvioitiin Pycnogenolin vaikutusta hyaluronihapon tasoon. Pycnogenol ® paransi myös verinahan rakennetta ja kosteutta. Nesteen määrä lisääntyi, koska hyaluronihappo pystyi nyt sitomaan enemmän vettä ihokudokseen. Tällä on suuri merkitys ihon kuivuudesta kärsivillä henkilöillä. Myös niillä, joilla oli hyvä ihon kosteustaso havaittiin mittauksissa merkitsevä 8% lisääntynyt ihon kosteus.


Marini A, Grether-Beck S, Jaenicke T, Weber M, Burki C, Formann P, Brenden H, Schönlau F, Krutmann J.

Pycnogenol® effects on skin elasticity and hydration coincide with increased gene expressions of collagen type I and hyaluronic acid

synthase in women. Skin Pharmacol Physiol. 25: 86-92, 2012.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Hydrolysoitu tyypin 1. kollageeni (naudan nahasta), hydrolysoitu tyypin 2. kollageeni (kalasta), hyaluronihappo, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit (lime ja sitruuna), askorbiinihappo (C-vitamiini), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti ja piidioksidi). Rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenol®
Käyttörajoitukset
Allergiat; Huom. tyypin 2 kollageenin raaka-aine on kala.
Annostus
1-2 annospussia päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen vettä tai esimerkiksi mehua (n. 200ml). Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää. Skingain on laktoositon ja gluteeniton.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.