SUNCAROTEN Strong Liquid Caps 40kaps

OVH23,50 €
−7 %
21,90 €

Kuvaus

SUNCAROTEN Strong Liquid Caps


IHOSI PARAS KESÄ ALKAA TÄSTÄ – OPTIMAALINEN IMEYTYVYYS ÖLJYKAPSELISSA!

SUNCAROTEN STRONG LIQUID CAPS -aurinkokapselit sisältävät tehokkaan yhdistelmän

  • astaksantiinia
  • lykopeenia
  • beetakaroteenia
  • E-vitamiinia
  • oliiviöljyä

Beetakaroteenista elimistö muodostaa A-vitamiinia, joka edistää mm. ihon pysymistä normaalina. SUNCAROTEN-kapseleiden luonnollinen beetakaroteeni saadaan dunaliella-levästä. Lisäksi kapseleissa on E-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Tällä yhdistelmällä saavutetaan laajempi vaikutusalue verrattuna tavalliseen beetakaroteeniin.

SUNCAROTEN-kapseleiden 100% luonnollinen astaksantiini on saatu Haematococcus pluvialis-mikrolevästä ja lykopeeni tomaatista.

Kapseleissa oleva ekstra-neitsytoliiviöljy varmistaa ainesosien ylivoimaisen imeytyvyyden elimistössä verrattuna tabletteihin tai jauhekapseleihin, sillä astaksantiini, lykopeeni, beetakaroteeni ja E-vitamiini ovat kaikki rasvaliukoisia.

SUNCAROTEN JA AURINKO

SUNCAROTEN-kapselit ovat parhaimmillaan aurinkoisina päivinä. Ne on tarkoitettu kaikille aikuisille, olipa iho sitten aurinkoherkkä tai luonnostaan hyvin ruskettuva. Suositeltava annostus on 1 kapseli päivässä. Tuotetta voi käyttää lyhytkestoisesti, esim. 2-5 viikon jaksoissa. SUNCAROTEN-kapselit soveltuvat myös jatkuvaan käyttöön.

SUNCAROTEN-kapseleita voi käyttää kuurina: aloita käyttö kaksi viikkoa ennen esim. kesälomaa ja jatka käyttöä pakkauksen loppumiseen asti.

Muista, ettei oleskelusi auringonpaisteessa ylitä ihotyypillesi suositeltua maksimiaikaa, ja että käytät myös korkean suojakertoimen aurinkovoidetta sekä suojaavaa vaatetusta. Näin voit nauttia auringosta turvallisesti!

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Oliiviöljy, kapseliaine (liivate, naudasta), lykopeenipitoinen tomaattiuute, astaksantiinipitoinen Haematococus pluvialis-öljy, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), beetakaroteenipitoinen dunaliellaöljy, kolloidinen piidioksidi, D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), kapselin väriaine (punainen rautaoksidi). ‍Vuorokausiannos sisältää: 1 kaps Astaksantiinia ................................. 4 mg Beetakaroteenia ............................. 14,4 mg Lykopeenia ..................................... 6,4 mg E-vitamiinia .................................... 10 mg (83%*) Oliiviöljyä ........................................ 250 mg
Annostus
Suositeltava annostus on 1 kapseli päivässä. Tuotetta voi käyttää lyhytkestoisesti, esim. 2-5 viikon jaksoissa. SUNCAROTEN-kapselit soveltuvat myös jatkuvaan käyttöön.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.