Super Kilpirauhanen 60kaps

Kuvaus

Kilpirauhasen hyvinvoinnilleRavintoaineet osallistuvat kilpirauhasen toimintaan ja kilpirauhashormonin muodostukseen. Super Kilpirauhanen sisältää mm. jodia ja seleeniä, jotka edistävät kilpirauhasen normaalia toimintaa. Valmiste sisältää hyvin imeytyvässä muodossa tärkeimmät vitamiinit ja hivenaineet, joita tarvitaan kilpirauhashormonin tuottoon ja vaikutukseen. Pitoisuudet on suunniteltu sopimaan suomalaiselle väestölle. Super Kilpirauhasen lisäksi on hyvä harkita tarve Super Tyrosiinille, vahvalle D-vitamiinille (esim. Super D-vitamiini) ja B12-vitamiinille (esim. Super B12-vitamiini). Super Kilpirauhanen -tuote sopii jatkuvaan käyttöön. Jos käytössä on jo kilpirauhaslääkitys, valmisteen sopivuudesta on hyvä keskustella lääkärin kanssa. Kapselit niellään kokonaisina ruoan kanssa, jotta vahvat vitamiinit ja hivenaineet eivät aiheuttaisi pahoinvointia. Super Kilpirauhasen käyttö ei korvaa tyroksiini-lääkitystä.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Askorbiinihappo Liivate (kapseli, siasta ja naudasta, farmaseuttinen laatu) D-alfa-tokoferoli (soijasta) Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa) Sinkkisitraatti Tiamiinihydrokloridi Kalsiumpantotenaatti Riboflaviini Nikotiiniamidi Luontainen beetakaroteeni (Blakeslea trispora -sienestä) Pyridoksiinihydrokloridi Selenometioniini Paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat) Kuparibisglysinaatti Foolihappo Kaliumjodidi
Käyttörajoitukset
Sopivuudesta kilpirauhaslääkityksen yhteydessä keskusteltava lääkärin kanssa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Annostus
1-2 kapselia päivässä, aterian yhteydessä. Kapselit niellään kokonaisina.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.