Visiobalance Opti 60tabl

15,90 €
(1 g = 0,88 €)

Kuvaus

Monipuolinen yhdistelmävalmiste silmien hyvinvoinnille.Visiobalance Opti on kehitetty yhteistyössä silmälääkärin kanssa. Sisältää silmien hyvinvoinnille tärkeitä ravintoaineita, jotka suojaavat silmien herkkiä osia, torjuvat silmien ennenaikaista ikääntymistä, ylläpitävät hyvää verenkiertoa silmänpohjassa ja auttavat hiusverisuonia pysymään kimmoisina ja läpäisemättöminä.

VISIOMAXI ravintolisää suositellaan erityisesti ikääntyville sekä niille, jotka ovat paljon näyttöpäätteen äärellä, autoilevat hämärässä tai altistuvat auringonvalolle.

Fysiologiset vaikutukset

  • Kehäkukkauute: Silmän antioksidantteja luteiinia ja zeaksantiinia vakiomäärä: 2 tabletissa on 6 mg luteiinia ja 0,3 mg zeaksantiinia.
  • Mustikkajauhe: Silmän verenkierrolle ja hiusverisuonten kunnolle. Mustikan tehoaineet kuten proantosyanidit ovat antioksidantteja ja ylläpitävät hyvää näköä myös hämärässä.
  • Pycnogenol Rannikkomännyn kuoriuute: Erityisen tärkeä hiusverisuonten seinämien hyvän kunnon ylläpitämiselle (kimmoisuus, läpäisemättömyys) ja sitä kautta silmänpohjan terveydelle.
  • Viinirypäleen kuorijauhe: Sisältää resveratroli-nimistä antioksidanttia, joka täydentää muiden ainesosien ravitsemuksellista koostumusta.
  • C-, E-, B6-, B12 –vitamiini ja foolihappo: Monet vitamiinit vaikuttavat silmien terveyteen. C- ja E-vitamiini ovat merkittäviä antioksidantteja. Valmisteen B-vitamiinit vaikuttavat mm. siten, että ne laskevat veren homokysteiinipitoisuutta.
  • Sinkki ja mangaani: Kivennäisaineista sinkillä ja mangaanilla on omat erityistehtävänsä silmien terveydelle.

Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Päiväannos (2 tablettia) sisältää: Luteiinia 6 mg Zeaksantiinia 0,3 mg Rannikkomännyn kuoriuutetta 10 mg Mustikkajauhetta 18 mg Viinirypäleen kuorijauhetta 12 mg C-vitamiinia 50 mg E-vitamiinia 10 mg B6-vitamiinia 2,2 mg B12-vitamiinia 3 μg Foolihappoa 300 μg Sinkkiä 5 mg Mangaania 2 mg
Annostus
2 tablettia päivässä.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.