Vitatabs® Tyrosiini + Jodi & Seleeni 60tabl

13,20 €
(30 g = 13,20 €)

Kuvaus

Vitatabs® Tyrosiini + Jodi & Seleeni


  • Vitatabs® Tyrosiini + Jodi & Seleeni -tabletit sisältävät erityisesti kilpirauhasen toimintaa tukevia ravintoaineita. Aminohappo L-tyrosiini on kilpirauhashormonin rakenneosa yhdessä jodin kanssa ja tärkeä kilpirauhashormonin ja dopamiinin muodostumiselle.
  • Vitatabs®-valmisteessa tyrosiini on asetyylityrosiinina, joka imeytyy paremmin ja on tehokkaammin elimistön hyödynnettävissä kuin tyrosiini yksin.
  • Jodi edistää kilpirauhashormonien normaalia tuotantoa sekä kilpirauhasen ja hermoston normaalia toimintaa, energia-aineenvaihduntaa sekä ihon pysymistä normaalina.
  • Seleeni edistää kilpirauhasen ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina.
Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
N-asetyyli-L-tyrosiini, Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Kaliumjodidi, Selenometioniini, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat
Käyttörajoitukset
Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Varmistettava hoitavalta lääkäriltä valmisteen yhteensopivuus käytettävien reseptilääkkeiden kanssa.
Annostus
1 tabletti päivässä. Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: N-asetyyli-L-tyrosiinia 300 mg Jodia 150 μg * Seleeniä 55 μg * *100 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.