Vogelin Avena Sativa kauranversouute 50ml

14,30 €
−6 %
13,50 €
(50 ml = 13,50 €)

Kuvaus

Ramppikuumeeseen ja helpottamaan oloa jännittävissä tilanteissa.


Kaurapuurolla on perinteisesti kasvatettu lapsista vahvoja ja tasapainoisia. Uuttamalla tuoteita kauranversoja saadaan talteen juuri ne kauran tasapainottavat ominaisuudet, jolla vahvistetaan itsetuntoa ja omiin kykyihin luottamista jännittävissäkin tilanteissa.

Avena sativaa käytetään tukemaan hermotoimintaa silloin, kun olo on jännittynyt, liikarasittunut tai tuskastunut. Se rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä ja auttaa nukahtamaan. Avena sativaa voi nauttia ennalta kun pelkää jännittämistä. Tuote on tunnettu myös "ramppikuumetippana"

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
kauranversouute 100%
Käyttörajoitukset
Tuotteen käytölle ei tunneta estettä.
Annostus
Aikuiset: 10-15 tippaa 3-5 kertaa päivässä veden kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Vuorokausiannos (30-75 tippaa) tuoretta kauranversoa 760 - 1900 mg. Valmistuksessa ei siis käytetä kauranjyviä ja tuote on gluteeniton
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.