Vogelin Crataegus orapihlajauute 50ml

14,00 €
(50 ml = 14,00 €)

Kuvaus

Alfred Vogelin sydäntippa. Crataegus-uute on lieviin sydänvaivoihin tarkoitettu rohdos- valmiste.


Crataegus on perinteinen kasvirohdosvalmiste (itsehoitolääke) hermostoperäisiin ja ikääntymisestä johtuviin sydänalanoireisiin. Tuote on valmistettu orapihlajan marjoista.


Crataegus on sydäntippa joka vahvistaa sydämen toimintaa, laajentaa verisuonia, tasoittaa verenpainetta ja rauhoittaa mieltä. Sitä voi käyttää erilaisiin sydänoireisiin esim. paineen ja puristuksen tunteeseen rinnassa sekä lievään lisälyöntisyyteen.

Orapihlaja myös rauhoittaa yleisesti silloin, kun uni ei tahdo tulla tai muuten vain hermostuttaa. Siksi Crataegus sopii hyvin myös vaihdevuosituntemusten ja kiireisen työtahdin aikaansaamien oireiden lievittäjäksi.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
100% orapihlajauute
Käyttörajoitukset
Orapihlajauutetta ei pidä nauttia samanaikaisesti sydänlääkkeiden kanssa, sillä se saattaa voimistaa lääkkeen, esimerkiksi digitaliksen, vaikutusta. Orapihlajauutteella ei myöskään saa korvata reseptilääkkeitä.
Annostus
Aikuisille sisäisesti 10-20 tippaa veden kera korkeintaan 3 kertaa päivässä ennen ateriaa. Ei lapsille. Rintakipuihin 5-10 tippaa puolen tunnin välein, kunnes vaikein vaihe on ohi. Sen jälkeen 5 tippaa kolmesti päivässä. Ota yhteys lääkäriin jos oireet jatkuvat tai hoidon aikana esiintyy haittavaikutuksia. Säilytettävä alle 25°C. Älä säilytä kylmässä, ei saa jäätyä.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.