Vogelin Cynara artisokkauute 50ml

12,50 €
(50 ml = 12,50 €)

Kuvaus

Cynara scolymus eli latva-artisokka on syötävä kasvi, josta käytetään ruoaksi nupulla olevien kukkamykeröiden pohjat ja terälehtien alaosat. Latva-artisokkaa käytetään myös teenä ja kasviuutteena. Cynaran sisältämä artisokka tukee ruuansulatusta ja edistää suoliston normaalia toimintaa ja hyvinvointia. Sopii käytettäväksi ruokailun yhteydessä. Edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina.

Latva-artisokka - ruoansulatusrohto, jolla on myös edullinen vaikutus kolesteroliin.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
artisokanlehtiuute 100%
Käyttörajoitukset
Tuote saattaa aiheuttaa oireita joillekin mykerökukka-allergisille. Älä käytä jos olet allerginen valmisteen ainesosille. Ei suositella henkilöille, joilla on sappikiviä.
Annostus
Aikuisille 10-20 tippaa veden kera 3 kertaa päivässä ruokailun jälkeen. Ruoansulatuksen tukemiseen tipat kannattaa ottaa ennen ateriaa. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Vuorokausiannos (30 – 60 tippaa) sisältää: tuoreita artisokan lehtiä 272 – 543 mg. Lopullinen etanolipitoisuus n. 65 til-%.
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.