Vogelin KelpasanVeg merilevätabletti

Kuvaus

Piristävä laihdutuksen tukiKelpasanVeg sisältää luontaista jodia, merilevävalmiste, joka piristää ja tehostaa aineenvaihduntaa erityisesti paaston ja laihduttamisen yhteydessä.

Kelpasan sisältää Kelp-ruskolevää, joka kasvaa melko syvällä Tyynessä valtameressä. Se on jodipitoinen aineenvaihduntaa kiihdyttävä ravintoaine, johon meren rikkaudet ovat tiivistyneet. Se sisältää kivennäisaineita, vitamiineja ja aminohappoja. Kelp-levä piristää ja lisää jaksamista.

Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), peruna-ja maissitärkkelys, merileväjauhe 20%, soijapolysakkaridi, pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat).
Käyttörajoitukset
Ei suositella raskauden aikana eikä henkilöille joilla on tai on ollut kilpirauhassairaus.
Annostus
Aikuisille 2-3 tablettia päivittäin. Ei lapsille. Huom! Jos sinulla on kilpirauhassairaus keskustele hoitavan lääkärisi kanssa ennen tuotteen käyttöä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisän käyttö ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltava vuorokausiannos (2-3 tablettia) sisältää jodia 100-150 μg (67-100% vuorokautisen saannin vertailuarvosta). Jodin määrä tuotteessa on vakioitu. Vegaaninen
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.