Xylisweet Acerola 200tabl

Kuvaus

Luonnon C-vitamiini, raikas ja hyvänmakuinenXylisweet Acerolan sisältämä acerolakirsikka on yksi parhaista C-vitamiinin lähteistä.

Makea vadelmanmakuinen C-vitamiinitabletti, jonka voi pureskella tai imeskellä.


C-vitamiini on tärkeä immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle.
Se myös auttaa soluja suojautumaan hapettumisstressiltä.

C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon, verisuonten, ikenien, hampaiden ja rustojen normaalia toimintaa varten.

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää hermoston normaalia toimintaa.

C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä raudan imeytymistä ja hapettuneen E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon.

Koska ylimääräinen C-vitamiini erittyy elimistöstä 2-3 tunnin kuluttua sen nauttimisesta, on suositeltavampaa ottaa esim. 5 kertaa päivässä 75 mg:n C-vitamiinitabletti kuin kerran päivässä 500 mg:n C-vitamiinitabletti.


Ksylitolilla (koivusokeri) on useiden tutkimusten mukaan todettu olevan ehkäisevä vaikutus hammaskarieksen syntyyn ja kehittymiseen.Flunssa-aikoina on hyvä nauttia ylimääräistä C-vitamiinia, jotta välttyisi harmillisilta vilustumisoireilta. Etenkin vanhukset, odottavat äidit, toipilaat, laihduttajat, kuntoilijat ja stressaantuneet ovat tällöin C-vitamiinin tarpeessa. Myös tupakka kuluttaa elimistön C-vitamiinivaroja.


Sisältää C-vitamiinia 75 mg/tabletti eli 94 % päivittäisestä saantisuosituksesta.Lisätietoja tuotteesta

Ainesosat
Ksylitoli, Glukoosi, Fruktoosi, Askorbiinihappo, Natriumaskorbaatti, Acerolakirsikkauute, Mustaviinimarjajauhe, Paakkuuntumisenestoaine E 551, Pintakäsittelyaine E 470b, Vadelma-aromi
Annostus
Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää: C-vitamiinia 75 mg* Ksylitolia 435 mg *94 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja vegaaninen
Huomioitavaa
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.