Zinkosan Fresh Mint 20tabl

Kuvaus


 • Hengitystieinfektiot ovat yleisimpiä tartuntatauteja sekä aikuisilla että lapsilla. Tyypillisin niistä on flunssa eli nuhakuume, jonka oireita ovat kurkkukipu, nuha, yskä ja lievä kuume. Oireet kestävät yleensä 5-10 vuorokautta. 90% flunssista on virusten aiheuttamia, joihin antibiooteilla ei ole tehoa.
 • Zinkosan® Fresh Mint on hyvänmakuinen imeskeltävä tabletti kurkun karheuteen ja avaamaan tukkoista hengitystä. Tehoaineina ovat sinkki, C-vitamiini ja pelargoniauute, jotka yhdessä tehostavat elimistön vastustuskykyä. Mentoli ja freshmint-aromi tuovat raikkaan olon hengitysteihin ja avaavat tukkoista nenää.
 • Sinkki on soluja suojaava antioksidantti, joka säätelee lähes 200 entsyymin toimintaa; se on tärkeä tekijä vastustuskyvylle ja se vaikuttaa suotuisasti myös ihon kuntoon. C-vitamiini ja sinkki ovat tehokkaita antioksidantteja, jotka yhdessä täydentävät toistensa vaikutusta.
 • Standardoitu EFLA® 956 pelargonian juuriuute on peräisin Etelä-Afrikassa kasvavasta Pelargonium sidoides DC -kasvista. Uute on vakioitu polyfenoleihin kuuluvan umkaliinin suhteen. Uute sisältää lisäksi proantosyanidiineja, kumariineja ja tanniineja.
 • Pelargoniauute tukee fysiologisesti kuntoutumista flunssasta.
  Pelargonian juuriuutteella on kolmitahoinen vaikutusprofiili:
  antimikrobinen: estää bakteerien pääsyä elimistöön ja estää niiden kasvua
  antiviraalinen: estää virusten pääsyä elimistöön
  immuunipuolustusta vahvistava: aktivoi interferonin muodostumista ja NK-soluja (luonnolliset tappajasolut, natural killers)

 • Lisätietoja tuotteesta

  Ainesosat
  Makeutusaineena ksylitolia ja sorbitolia Pintakäsittelyaineena guarkumia ja magnesiumstearaattia Pelargoniauutetta EFLA® 956 (Pelargonium sidoides) 80 mg Askorbiinihappoa, jossa C-vitamiinia 75 mg (94 %*) Sinkkisitraattia, jossa sinkkiä 15 mg (150 %*) Aromiaineina mentoli- ja freshmint-aromia *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja vegaaninen
  Käyttörajoitukset
  Ei suositella käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana näillä kohderyhmillä tehtyjen tutkimusten puuttumisen vuoksi. Ei suositella käytettäväksi varfariinin kanssa.
  Annostus
  1 tabletti 4 kertaa päivässä. Tablettien annetaan liueta hitaasti suussa
  Huomioitavaa
  Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.